De Tulderheyde Cup 2011 – Zaterdag 30 april 2011

Ook dit jaar mogen we een mooie baan opbouwen op de geweldige locatie ‘Verblijfpark Tulderheyde’. Dit met het doel om die inmiddels fel begeerde Tulderheyde wisseltrofee te kunnen bemachtigen.
De baan, waar de wedstrijd op wordt verreden, zal een combinatie van gras en zand worden. Daarnaast zal er de mogelijkheid zijn om te kunnen crawlen op een heuse trial baan!! Hier kunnen zowel electro’s, als nitro’s, als bigscales (!) hun stuurmanskunsten en beheersing over hun eigen auto laten zien.

De Tulderheyde Cup is bedoeld voor mensen die nauwelijks of geen wedstrijdervaring hebben. Het is een fun-race wat vorig jaar veel spektakel gaf.

Tevens is het ditmaal mogelijk om een dag eerder aan te komen. Je dient dan wel zelf een overnachting te boeken op Verblijfpark Tulderheyde (linkje). De crew zal op deze dag de laatste hand aan het parcours leggen en daarna staat een BBQ gepland. Ook hier kun je aan deelnemen. De kosten zijn € 12,50 per persoon excl. drank. Deze kosten dienen uiterlijk een week voor aanvang te zijn betaald. Meer info hierover volgt nog.

Datum: 30 april 2011
Tijd: 12:00 tot 19:00 uur

Locatie:
Verblijfpark Tulderheyde
Tulderheide 25
2382 Ravels België

Wil je bij dit mooie evenement zijn, schrijf je dan snel in!

Meer informatie: RC-Junkies Forum

Reacties zijn gesloten.