De nieuwste uitgave van het ‘M-Auto Magazine’ ligt in de winkel.

De november/december uitgave (nummer 58) van Nederlands meest populaire modelauto magazine M-Auto ligt deze week weer in de winkel. Ook in deze nieuwe uitgave staan weer goed geschreven en makkelijk te lezen artikelen, het M-auto nieuws en vele testen en reviews van diverse model auto’s.

In de nieuwe uitgave van het M-Auto magazine worden weer veel verschillende auto’s uitgebreid getest en gereviewd; Niet alleen wordt de bouw en de rij ervaringen met de Tamiya SandScorcher TT-02B uitgebreid beschreven en getoond, ook twee modellen van Vaterra worden getest; de onroad 2012 Nissan GT-R Nismo GT3 en de grote offroad Buggy Glamis Fear. Ook de verrassend goedkope (~199.-€) Team Durango DEX210 2WD race Buggy wordt aan de tand gevoeld en de stoere Kyosho Inferno Neo ST Race Spec Truggy blijkt een goede investering en een snelle instap in de Truggy race klasse. De middenpagina is een fraaie uitneembare poster van de Team Durango DEX210 buggy welke elke hobbyruimte of slaapkamer zal doen opfleuren.

Verder is in de M-Auto uitgave van deze maand onder andere een fraai foto verslag van de Off-Road Fundag bij MAC Vlijmen te vinden, een verslag van de M-Auto Benelux Kampioenschappen in het computerspel VRC Pro en een reportage over RC Paradise; de nieuwste indoor baan in Uithoorn.
Natuurlijk staat er nog veel meer in, er zijn wedstrijd verslagen te lezen, ook de slotrace modellen en slotrace banen worden niet vergeten in deze uitgave

Het nieuwe M-Auto magazine is verkrijgbaar bij vrijwel elke kiosk en boekenwinkel en mocht de kiosk bij jouw in de buurt het M-Auto magazine niet hebben liggen, dan kan je de nieuwste uitgave (en ook oudere uitgaven!) bestellen via de website van M-Auto. Je betaalt dan €5,95 (dat is dezelfde prijs als in de winkel, M-Auto neemt de verzendkosten voor hun rekening). Een ideaal aanbod als je niet elke uitgave wilt hebben of als je eens kennis wilt maken met M-auto Magazine. Je kunt ook kiezen voor een jaar abonnement voor slechts €30.-, je ontvangt dan zes uitgaven van M-Auto Magazine plus het exclusieve M-Auto stickervel.

Vergeet niet om op zondag 5 januari 2014 je agenda vrij te maken voor de “Indoor Vianen On-Road Fun Meeting”! Dit wordt een gezellige dag waarbij je ongedwongen kennis kunt maken met het rijden op het indoor on-road circuit van MRC-Racing in Vianen.

Meer informatie: www.M-Auto.nl

Reacties zijn gesloten.