HPI Wheely King 4×4 2014 Waterproof

HPI Racing heeft een nieuwe uitvoering van hun populaire elektro Monster Truck Wheely King 4×4 geïntroduceerd. De nieuwe uitvoering is voorzien van waterdichte elektronica en een geupgrade chassis en vering.

Deze nieuwe uitvoering van de Wheely King 4×4 wordt kant en klaar gebouwd en afgesteld geleverd in een compleet RTR pakket. De auto is uitgerust met een TVP (Twin Vertical Plate) chassis van sterk composiet kunststof, een ‘normale’ 27T brushed motor met bijpassende SC-15WP waterdichte snelheidsregelaar en de HPI SF-10W waterdichte servo. Deze RTR (Ready-to-Run) uitvoering wordt geleverd inclusief 2,4GHz zender en ontvanger, een Plazma 7.2V 2000mAh NiMH-accu met bijpassende lader en 4 AA batterijen voor de zender.

Zoals de naam al doet vermoeden, heeft de Wheely King 4×4 een speciale gewichtsverdeling zodat er meterslange wheelies mee gemaakt kunnen worden. Ondanks dat er gebruik wordt gemaakt van een brushed motor heeft de HPI Wheely King 4×4 voldoende vermogen en om schade te voorkomen is de auto uitgevoerd met een wheely bar achteraan. Het vernieuwde bestaat uit twee TVP’s (Twin Vertical Plates) met een buizenchassis-look.

Aan de voor- en achterzijde is de auto voorzien van starre assen, welke door middel van pivot-arms worden afgeveerd. Deze pivot armen zijn aan de ene zijde bevestigd centraal aan de onderzijde van het chassis aan de andere kant aan de starre assen. De auto wordt afgeveerd door vier ‘groot volume’ schokdempers met schroefveren welke een veerweg van maar liefst 15cm (6 inches) hebben. De ‘Mud Trasher’ banden hebben een diameter van 135mm (5,4 inch) en zijn 69mm breed (3 inch).

De gedetailleerde body geeft de auto een stroere uitstraling en is standaard geheel gespoten en voorzien van vele decals (stickers). De kant-en-klaar gebouwde en afgestelde Wheely King 4×4 2014 Waterproof wordt geleverd inclusief electronica en zender.
De HPI Wheely King 4×4 2014 Waterproof zal binnenkort leverbaar zijn via de winkeliers die HPI in hun assoriment hebben, een advies verkoopprijs is nog niet bekend.

Specificaties:
Lengte: 431.8mm (17in)
Breedte: 297.2mm (11.7in)
Hoogte: 254mm (10in)
Wielbasis: 238.8mm (9.4in)
Banden: 135mm x 69mm (5in x 3in)
Veerweg: 152.4mm (6in)

Meer informatie: www.hpiracing.com- #106173 HPI Wheely King 4×4 2014 Waterproof

Reacties zijn gesloten.