Losi 5ive MINI WRC RTR 4×4 Rally

Team Losi uit de USA introduceert een fraaie Rally auto in de schaal 1 op 5 met benzine motor. De Losi 5ive Mini WRC heeft een officieel gelicenseerde John Cooper Works (JCW) WRC MINI Countryman body zoals gebuikt door het fabrieksteam tijdens het FIA World Rally Championship. De 5ive Mini WRC biedt dankzij de vierwiel aandrijving en authentieke look een unieke overeenkomst met het origineel en rijdt net zo goed op asfalt, modder, gras en andere off-road ondergrond.

De nieuwe Team Losi 5ive Mini WRC is voorzien van een 5mm dik 6061 T-6 aluminium chassis, aluminium schokdempers met een diameter van 24mm, CVD-style universele aandrijfassen, speciale ‘multi-piece beadlock’ wielen en een instelbaar remsysteem met twee schijfremmen.

De auto wordt geleverd als RTR (Ready-to-Run) waarbij de auto geheel gebouwd, afgesteld en klaar voor het eerste gebruik wordt geleverd inclusief een 2,4GHz zender en ontvanger met het ondersteunende AVC-systeem (Active Vehicle Control), een soort elektronische rij-assistent. Bovendien heeft de auto een elektrisch startsysteem met startmotor. Met dit “Remote Operated Start and Stop System (R.O.S.S.)” kan de motor worden gestart en gestopt met een druk op de knop.

De auto heeft een 29cc benzine motor met afgeschermde koppelingsklok en speciale en koppelingsveren en -schoenen. De motor is voorzien van een ‘high-volume’ uitlaat, elektronische ontsteking en een makkelijk instelbare carburateur.

Standaard is de Losi 5ive MINI WRC RTR 4×4 Rally voorzien van een waterbestendige elektronica, dubbele stuurservos, LiPo accu voor de startmotor en een 800cc benzinetank voor lange rijtijden.
De auto is leverbaar via de vakhandel en heeft een advies verkoopprijs van US$ 1,999.- (~1.500€)

Features:
Powerful 29cc gasoline engine
Official WRC MINI Countryman licensing
R.O.S.S.™ starter system for push-button engine starting
Durable aluminum components used through
4WD capabilities featuring a durable drive train and 3 viscous differentials
DX2E Radio System with DSMR™ technology for extended range performance
Dual, large-scale digital servos for maximum performance and response
AVC (Active Vehicle Control) technology for superior handling and driving performance
4-wheel independent suspension
High power 7.4V 5300mAh 2S 15C LiPo Stick Pack and 15W AC charger included

Meer informatie: TeamLosi.com

Reacties zijn gesloten.