Car Wars TV show op SBS6

Car Wars is een wekelijks TV programma van SBS 6 waarin verschillende BN’ers (bekende Nederlanders) moeten zich bewijzen als topcoureur van radiografisch bestuurbare auto’s. Hun coaches bereiden ze voor op straatraces, off-road parcoursen en lastige behendigheid opdrachten.

De deelnemers zijn door ervaren coaches getraind om spannende straatraces, uitdagende off-road parcoursen en lastige behendigheidsopdrachten te doen. De coaches zijn goede bekenden in de RC wereld; RC-Junkies vriend Jilles Grosskamp, Wesley van Helmond de offroad racer, John Ermen en Arie Manten uit de NK 1:8 onroad zijn enkele van de coaches. Deze jongens zijn al jaren bekende RC racers en die moeten enkele BN’ers leren om te racen en allerlei trucjes laten doen met RC-auto’s uit verschillende klassen. Er wordt veel gebruik gemaakt van modellen van Traxxas en die zijn dan in de kleur van het team gespoten.

De zes bekende Nederlanders zijn onder meer Leontien van Moorsel, Najib Amhali en Herman den Blijker in vijf afleveringen om de eer en 5000 euro. Elke week voeren ze met hun wagentjes de meest bizarre opdrachten uit, waarbij het aankomt op behendigheid en tactiek.

In Car Wars is bijna alles geoorloofd om elkaar uit de race te drukken. De strijd is hard en een ongeluk zit in een klein hoekje. Met topsnelheden van maar liefst 160 kilometer per uur racen de radiografisch bestuurbare auto’s over diverse circuits. Ze rijden over water, zand en ijs, vliegen van schansen, scheuren met caravans en springen van flatgebouwen. De race is pas over als de zwartwit geblokte vlag voor de winnaar zwaait.

Het programma is vanaf 20 augustus te zien op SBS6 om 20:30 uur en natuurlijk online via Kijk.nl

Klik op één van de links hieronder om de afleveringen te bekijken:

Car Wars Seizoen 1, aflevering 1

Car Wars Seizoen 1, aflevering 2

Car Wars Seizoen 1, aflevering 3

Car Wars Seizoen 1, aflevering 4

Car Wars Seizoen 1, aflevering 5 (Finale)

 

Reacties zijn gesloten.