Redcat SixtyFour Chevrolet Impala Hopping Lowrider

De Redcat SixtyFour hoppende lowrider in de schaal 1:10 is een model van de klassieke, zeer gedetailleerde, volledig functionerende Chevrolet Impala SS uit 1964. De SixtyFour is ontworpen als  echte lowrider voor autoliefhebbers en R/C scalers.

Elk detail van de SixtyFour is nauwgezet en met passie gemaakt met oog voor schaalnauwkeurigheid en detail. De Impala SS-badges aan de binnen- en buitenkant sieren de carrosserie en het interieur van de Impala SS uit 1964.
Alleen al 23 individuele verchroomde delen worden gebruikt om de accessoires van de carrosserie te creëren. Optionele LED-verlichting is beschikbaar voor cruisen in het donker. De heldere ramen zijn voorzien van hoogwaardige chroomfolie om het ultrarealistische uiterlijk te volmaken. De aandacht voor detail gaat verder onder de carrosserie, met het chassisframe, de faux-transmissie en de functionele solide achteras met verwijderbare differentieelafdekking.

De SixtyFour is ontworpen voor langzaam cruisen en het uitvoeren van tricks die je alleen kunt doen met speciale hydraulisch bediende vering. Met behulp van speciale servo’s en precisiegewichts verdeling repliceert het de rijstijl en het algehele uiterlijk van een full-size lowrider / hopper.

Kenmerken:

 • Officieel gelicentïeerde en zeer gedetailleerde Chevrolet Impala SS-carrosserie uit 1964
 • Schaal 14 inch spaakwielen
 • Gedetailleerde chromendelen
 • LED-lichtset klaar
 • Gepatenteerd voertuig-springsysteem – Amerikaans octrooi nr. 11.083.973
 • Realtime instelbare rijhoogte
 • Ultrasnelle op maat gemaakte REEFS RC Hopping Servo
 • Twee 25KG servo’s voor de hoogteverstelling van de achteras
 • 6-kanaals LR6X-radiobediening met schakelaars in lowrider-stijl
 • Individuele schakelaars voor elk van de 3 servo’s voor hoogteverstelling
 • Momentschakelaars voor het verhogen van de voor- of achterkant tot maximale rijhoogte / hoppen
 • Momentknoppen voor het verlagen van de voor- of achterzijde tot minimale rijhoogte

  Meer informatie: RedCatRacing.com

Reacties zijn gesloten.