Tamiya Ford Bronco 2021 op basis van het CC-02 chassis

Tamiya presenteert de Ford Bronco 2021 op basis van het cross-country CC-02-chassis. Het origineel van de Ford Bronco wordt al sinds 1966 verkocht en in 2021 introduceerde Ford een geheel herziene 6e generatie dat is 25 jaar sinds na de release van de laatste generatie.

Het ontwerpteam van Tamiya heeft ervoor gekozen om een replica te maken van de beste full-option Bronco-variant. De bouwkit van Tamiya toont het hoogwaardige First Edition-model van het 2-deurs type. De First Edition Bronco SUV is gebouwd voor degenen die geduldig hebben gewacht op de terugkeer van de legende. De First Edition is een full-option versie Bronco die het beste van alle eerdere Bronco-series combineert. De First Edition Broncos gebruiken diverse onderdelen van verschillende uitvoeringen; het onderstel van een Badlands, het interieur van een Outer Banks en het exterieur van een Wildtrak om de ultieme Bronco te creëren! Deze details hebben de ontwerpers van Tamiya weten te recreeren en hebben daarmee de essentie van de First Edition Bronco 2021 op een zo goed mogelijke manier vastgelegd.

Meer informatie: Tamiya.com

Reacties zijn gesloten.