Traxxas Sledge – 1/8 Monster Truck

Traxxas introduceert de Sledge; een geheel nieuw ontwikkelde  4WD brushless monster truck in de schaal 1 op 8. De Traxxas Sledge wordt kant-en-klaar gebouwd geleverd, Traxxas noemt het “Ready-To-Race” met een TQi 2.4GHz zender, een krachtig en supersnel VXL-6s brushless power systeem en een fraaie ProGraphix clipless body.

De Sledge is een Ready-To-Race monster truck met snelle Traxxas 2000kV brushless motor welke op 6S (22,2Volt) kan werken in combinatie met de VXL-6s waterproof electronic speed control met geïntegreerde telemetrie.  De basis van de auto wordt gevormd door een stevig chassis, voilgens Traxxas zelfs het meest robuuste chassis in zijn klasse dankzij de ’triangulated chassis structure’ met verstevigingen uit componsiet materiaal en een ‘patent-pending’ T-Bar over de gehele lengte van het chassis.

Meer informatie: Traxxas.com
Advies verkoopprijs: US$ 799,99

Reacties zijn gesloten.