Leden van het RC-JUNKIES DEMO TEAM zijn bekend!

Het heeft even geduurd voordat de namen bekend worden gemaakt, maar nu is het eindelijk dan zover. In de “open sollicitatie” hebben jullie kunnen aangeven waarom je een plek zou moeten hebben in het RC-Junkies Demo Team. Daar is door vele leden op gereageerd. Zoveel zelfs dat we echt een selectie hebben moeten maken. Voordat we de namen bekend gaan maken wil ik toch nog even aangeven waarom wij hebben besloten een RC-Junkies Demo Team op te zetten.

De doelstelling van het RC-Junkies Demo Team is om tijdens grote evenementen, waarbij bezoekers entreegeld moeten betalen, een vast team van rijders te hebben die hier RC-Junkies.com gaan promoten. Op deze manier willen wij één van de doelstellingen van RC-Junkies.com verwezenlijken en dat is het grote publiek bekend maken met deze onze tak van sport. Het RC-Junkies Demo Team zal alleen actief zijn bij grote evenementen zoals bijvoorbeeld de European Tractor Pulling wedstrijden in Ahoy. Andere evenementen waar géén toegangsgeld gevraagd zullen wij als een meeting organiseren, hier kunnen alle leden van RC-Junkies.com zich voor inschrijven via het bekende topic.

Voor de gelukkige die deel gaan uitmaken van het RC-Junkies Demo Team gelden een aantal spelregels:

1) Als je akkoord gaat om deel uit te maken van het RC-Junkies Demo Team zul je ook moeten helpen met het opbouwen en afbreken.
2) Afzeggen op het laatste moment zal niet geaccepteerd worden, mits dit door ziekte of persoonlijke omstandigheden wordt veroorzaakt.
3) Je uitsluitend reclame mag maken voor RC-junkies.com of een bedrijf dat zijn of haar medewerking verleend aan RC-Junkies.com in de vorm van sponsoring of banner-ruimte huurt op RC-Junkies.com. Word jezelf gesponsord door een bedrijf, maar dit bedrijf sponsort RC-Junkies.com niet dan zullen wij deze reclame niet accepteren.
4) Eerder weg gaan van een demo zal niet worden toegestaan, je bent aanwezig op de tijd die aangegeven wordt en het einde is pas dan als alles is afgebroken en ingeladen. Samen uit, samen thuis!
5) Een rondje lopen op het evenement is toegestaan als dat mogelijk is. Het is niet mogelijk als er te veel rijders met pannen staan en of dat er niemand op het parcours rijdt. We moeten continue mensen hebben rijden op het parcours, zodat er voor de bezoekers van het evenement altijd wat te beleven is.

Wellicht dat het overkomt als een verhaal van niks mag, maar dat is niet helemaal waar. Wij bieden jouw als RC-Junkies.com een unieke mogelijkheid om aan unieke evenementen deel te nemen. Hierbij heb je min of meer een streepje voor op de andere leden van RC-Junkies.com.

Jaap Dienaar
Dennis van Dijken
Kenneth
Dirkjan
Roelof Tooms
Niels van Ballegooien
Stephen
Cor Spiering
Dennis Spiering
Gilbert Leune
Corma Leune
Marcel Fryters
Vinnie
Koekie
Nick
Arjan (RC-Verslaafde 2x)
Mario (Snelle Henk 2x)
Anko
Sjoerd
Silverbullit
Alex
Digifreezer
Jan (ORRCR)
Robbert (ORRCR)
Leo (ORRCR)
Renee (ORRCR)
Sjoerd (ORRCR)
Matthew (ORRCR)

Als je akkoord gaat met je deelname en de hierboven genoemde voorwaarden van het RC-Junkies Demo Team, laat mij dit dan zo spoedig mogelijk weten via een PM. Schrijf in die PM die je naar mij stuurt dan je naam, achternaam, adres, postcode, woonplaats, je 06 nummer en je e-mailadres.

Details voor de European Tractor Pulling in Ahoy zullen dan zo spoedig mogelijk volgen. Het opbouwen zal op vrijdag 26 februari zijn (ca. 10.00 uur) en op zaterdag zal de afbouw rond 20.00 uur starten.

Namens de meetingcrew / Demo Team Crew,

Alex van den Mosselaar

Reacties zijn gesloten.