Belangrijke meeting en demo informatie

Beste leden van RC-Junkies,

Afgelopen jaren is RC-Junkies in vele opzichten flink gegroeid. Meetings worden groter aangepakt, professioneler opgezet en er is zelfs een heus demorijders team in het leven geroepen. De crew steekt veel vrije tijd en energie in de ontwikkeling van RC-Junkies om nog meer naamsbekendheid te krijgen en het iedereen naar de zin te maken. Dit willen we natuurlijk nog lang doorzetten, maar er zullen een paar dingen veranderen.

Elke meeting zorgt de crew voor koffie en vaak komt hier ook nog een versnapering bij. Bij grotere meetings/demo’s zijn er zelfs regelmatig lunchpakketten geregeld. We hebben besloten om voor koffie en eventuele versnaperingen in het vervolg een kleine vergoeding te vragen. We willen hier geen winst op maken, maar we willen wel graag dat het kostendekkend is.

Een ander aspect is het verzorgen van benodigd materiaal bij meetings/demo’s. Verschillende leden gaan er vanuit dat echt alles op een meeting geregeld is. Denk hierbij aan sleuteltafels, gereedschap, onderdelen, opladers etc. Dit is niet zo; een bezoeker moet voor zijn eigen spullen zorgen.
De crewtent is voor de crew van RC-Junkies, met een eigen sleutelruimte waar alleen de crew mag komen.
Heb je hulp nodig, dan helpen we je nog steeds met alle liefde, maar dat doen we dan wel aan jouw sleuteltafel. Zorg er dus voor dat je zelf al je spullen bij je hebt, zodat we je ook echt kunnen helpen.

Voor onze sponsors is er bij de grotere meetings/demo’s een VIP ruimte. Deze ruimte is alleen toegankelijk op uitnodiging van de crew.

Bovenstaande veranderingen gaan bij de eerst volgende meeting in, te weten Tractor Pulling Oudenhoorn 2010.

Reacties zijn gesloten.