RC-Junkies wenst iedereen fijne feestdagen!

Namens de gehele crew van RC-Junkies.com, wensen wij jullie hele fijne feestdagen en een super 2011 toe!!

Voor de crew is 2010 een enorm leuk jaar geweest, waarbij er weer vele leuke en mooie evenementen zijn geweest. Er zijn er teveel om op te noemen, maar een paar zijn toch wel zeker leuk om terug te halen, de Tulderheyde Cup net over de grens in België, wat een super evenement was dat, met een waanzinnig off-road parcours en een enorm gastvrije camping eigenaar.

De Jan Patat Cup, een drukte van belang, veel rijders en een zwaar, maar dan ook heel erg zwaar parcours, waar ook de 4 wiel aangedreven wagens hun tanden in stuk beeten.

Beachpull Putten, Ahoy, MONSTER Jam, te veel om op te noemen, maar allemaal met vele deelnemers.

En voor volgend jaar staat alweer vele evenementen in de planning. Ook zal er in 2011 het een en ander gaan veranderen bij de meetingcrew. Een apart team zal de grote evenementen gaan beet pakken en een ander team gaat zich richten op de alom bekende kofferbak meetings. Bij de grote evenementen kunnen we al trots zeggen dat we gevraagd zijn door Ahoy (inschrijftopic reeds online), door camping Tulderheyde, het Militaire Luchtvaart Museum, Euromodelbouw in België en voor meeting in Olland (Sint Oedenrode). Een aantal grote evenementen loopt nog, maar daar is nog niks over te vertellen.

De kofferbak meetings zijn hele simpele meetings en daar draait het om één ding en dat is kofferbak open en racen met je auto. Inmiddels hebben we de mogelijk om bij een aantal MAKRO vestigingen te mogen rijden. Zeker daar waar er parkeerdeks aanwezig zijn, is het een feest voor de onroad rijders. Super strakke ondergrond.

Tevens willen we namens de crew, de volgende bedrijven enorm bedanken voor hun inzet en hun steun aan de meetingcrew van RC-Junkies.com:

Hoveniersbedrijf Fabian Guldemond
Hoveniersbedrijf Aart Timmers jr.
Borduurstudio Flakkee
WIJ Reclame
ME Tuning
Wagenmakerij Jaap den Ouden

Names de CREW allemaal hele fijne dagen!

Reacties zijn gesloten.