Ansmann X2 Team Edition – Limited Edition No. 36

Het testteam van RC-Junkies zal komende weken een Ansmann X2 Team Edition 1:10 elektro 2WD buggy uitgebreid testen.

Bij het test team van RC-Junkies is gisteren nummer 36 van de 100 Limited Editions van de Ansmann X2 Team Edition 1:10 elektro 2WD buggy geleverd welke komende weken uitgebreid getest en gereviewed zal worden. Deze speciale uitvoering van de X2 buggy is in een gelimiteerde oplage van 100 stuks gebouwd en is voorzien van vele hoogwaardige ’team’ opties. Wij hebben nummer 36 uit de gelimteerde oplage van 100 stuks ontvangen. Via de distributeur van Ansmann, RC-Connect uit Leiden, heeft het RC-Junkies test team deze speciale Limited Edition kunnen verkrijgen, en zij hebben nog enkele Limited Editions op voorraad welke via de vakhandel leverbaar zijn, kijk op de site van RC-Connect voor de dealers van Ansmann.

De Ansmann X2 Team Edition buggy heeft duidelijke design kenmerken welke vele offroad buggies hebben zoals een achter de achteras geplaatste motor, een centrale plek op het chassis voor de  accu en een ‘low profile’ body.
De Ansmann X2 Team Edition wordt geleverd als kit (bouwpakket), wat inhoud dat de auto nog geheel gebouwd, afgesteld en voorzien moet worden  van benodigde electronica zoals een motor, regelaar en servo.  De Ansmann X2 Team Edition is standaard voorzien van enkele hoogwaardige opties zoals een een chassis en kunststof van hoogwaardig carbon en vezel verstevigd kunststof , hoogwaardige ‘Big Bore’ aluminium, oliegevulde schokdempers, carbon achter schokdemperbrug en aluminium wielhubs rondom.

Binnenkort zal je alles over deze nieuwe Ansmann X2 Team Edition kunnen lezen in het uitgebreide verslag van ons test team.
Hieronder kan je reeds de foto’s bekijken van de bouw van het fraaie model.

Reacties zijn gesloten.