Doe mee aan de Tamiya International M-chassis Challenge in Maart 2012 bij de MACH

Voor liefhebbers van het Tamiya M-chassis wordt er van 9 tot 11 maart 2012 de Tamiya International M-chassis Challenge georganiseerd voor iedereen met een Tamiya M03 of M05 1:10 elektro auto bij MACH Indoor in Haarlem.

RC-Promotie organiseert van 9 t/m 11 maart 2012 in samenwerking met M-Auto Magazine, Tamiya importeur Rapid Hobby Import en Model Auto Club Heemstede (MACH) de Tamiya International M-Chassis Challenge. Dit is een weekeinde met ‘serious fun’ waarbij het er uiteraard om gaat om race plezier te beleven, maar ook voor veel gezelligheid.

Het succes van de goedkope (vanaf €89,99 als bouwkit), wedstrijd waardige, voorwiel aangedreven 1:10 ‘mini’ modellen van Tamiya; het zogenaamde ‘M-chassis’ heeft RC-Promotie geïnspireerd om in Maart 2012 een leuk, spannend, internationaal event te organiseren, speciaal voor de voorwiel aangedreven M-chassis modellen M03 en M05.
Dit event, de Tamiya International M-chassis Challenge, kortom ‘TIM-Challenge’ zal van 9 tot 12 maart worden gehouden op het indoor circuit van de club MACH in Haarlem. Op dit circuit wordt later in het seizoen zelfs het 2012 Elektro Circuit Wereldkampioenschap 1:12 en 1:10 georganiseerd, dus je kunt er van uit gaan dat de omstandigheden prima geregeld zullen zijn.

De TIM-Challenge is bedoeld voor iedereen met een Tamiya M03 en M05 chassis en de regels zijn vrij ruim zodat vrijwel iedereen met een Tamiya M03 of M05 model kan deelnemen. De omstandigheden voor de rijders worden zo gelijk mogelijk gehouden door aan elke deelnemer een motor en banden uit te reiken, welke tijdens de wedstrijd gebruikt dienen te worden. Hierdoor worden de omstandigheden zo veel mogelijk gelijk voor elke deelnemer en er zijn dus spannende en eerlijke wedstrijden te verwachten.

De TIM-Challenge zal drie dagen duren, vrijdag, zaterdag en zondag, waarbij vrijdag een trainingsdag is, zaterdag de kwalificaties worden gereden en op zondag de finales. Elke deelnemers krijgt bij aanvang van het evenement een compleet pakket bestaande uit een fraai T-shirt, een Carson ‘Cup Machine’ motor, een set van 4 M-chassis D-grip banden en een flacon ‘Jack the Gripper’ bandensmeer middel uitgereikt. Deze blijven na de wedstrijden eigendom van de deelnemer en een vergoeding hiervoor is bij de deelname kosten inbegrepen.

Meer informatie, aanmelden voor deelname: bezoek de website van de TIM-Challenge: www.tim-challenge.com

De Tim-Challenge in het kort:
– Al jarenlang zorgt het Tamiya M-chassis voor één van de leukste en spannendste raceklasse.
– Het is best wel apart dat er in al die jaren nooit een Internationale race voor gehouden is.
– Maar nu is die er wel, de organisatoren van de M-auto Wintercup zijn er trots op dat we TIM-Challenge aan jullie kunnen presenteren!
– TIM staat voor Tamiya International M-chassis en Challenge staat natuurlijk voor uhh… Challenge.
– TIM-Challenge regels zijn simpel en duidelijk en iedereen rijdt met dezelfde handout Carson Cup Machine motor en dezelfde handout Tamiya 60D M-Grip banden.
– TIM-Challenge wordt georganiseerd op het indoorcircuit van de MACH, één van de oudste RC-clubs in Nederland en host van het 2012 Elektro Circuit Wereldkampioenschap 1:12 en 1:10.
– Er is ruimte voor 100 rijders, dus wacht niet te lang en houd de inschrijvingen in de gaten.

Meer informatie: www.tim-challenge.com
Forum topic over de TIM-Challenge op het ModelBouwForum.nl

Reacties zijn gesloten.