HPI Porsche 911 Carrera RSR 2.8 en Tamiya TamTech Gear Porsche 934 Turbo RSR

Hierbij een paar foto’s voor de liefhebbers van Porsche met twee zeer fraaie body’s voor elektro modellen van HPI en Tamiya. De zilveren body is van HPI, de paarse body is uit de, schaal 1:12,  Tamiya TamTech serie.

De HPI Porsche 911 Carrera RSR 2.8:
De HPI body is een maatgetrouwe replica van een legendarische klassieke race auto; de 1973 Porsche 911 Carrera RSR 2.8. Bij de productie van dit model heeft HPI een nauwkeurig oog voor detail en schaal realisme gehad waardoor dit model een echte replica is geworden van de Porsche 911 Carrera RSR 2.8. De body wordt geleverd inclusief een complete set voorgesneden vinyl decals welke overeenkomen met het origineel.

De Tamiya TamTech Gear Porsche 934 Turbo RSR:
Dit model was gebaseerd op de Porsche 930 en werd geintroduceerd in 1975, als deelnemers van de Group 4 GT categoriue van de FIA. De Turbo RSR Type 934 was voorzien van een ‘high-powered flat-six’ turbo motor en domineerde de production car racing scene over de gehele wereld in de jaren ’70.

Reacties zijn gesloten.