Op de stand van Traxxas ging de meeste aandacht uit naar de XO-1

Op de International Toyfair had Traxxas een fraaie stand ingericht met daarin alle modellen uitgestald welke in het leverings programma zijn opgenomen. En dat zijn er heel veel! De meeste aandacht trok natuurlijk de nieuwe, 160km/u snelle 1:7 onroad racer XO-1

De XO-1 elektro onroad racer werd getoond op een rollenbank waaraan de telemetrie via de iPod was gekoppeld, en deze auto werd regelmatig tot een snelheid van 105mph (~170km/h) opgezweept. Het schijnbare gemak en de enorme krachten die hierbij vrijkomen waren zeer indrukwekkend; binnen een mum van tijd zat de auto op topsnelheid (ca. 3~4sec). Natuurlijk was dit op een rollenbank, maar de potentie van de auto is duidelijk.
De opbouw van de XO-1 is degelijk, doordacht en redelijk simpel, waarbij slim gebuik is gemaakt van bekende Traxxas technieken en onderdelen (zoals de draagarmen van de Slash 4×4).

Reacties zijn gesloten.