ToyFair 2012 – diverse fotos van nieuwe modellen van de verschillende fabrikanten

Natuurlijk waren er op de ToyFair enorm veel nieuwe modellen, nieuwe onderdelen en nog veel meer te zien. In totaal hebben wij bijna 1.000 foto’s gemaakt, welke we nog steeds niet allemaal hebben kunnen uitzoeken. Daarom hier een eerste collectie foto’s van de ToyFair 2012 at random…

Op de foto’s onder andere de stand van Robitronic, waar enkele fraaie nieuwe modellen werden ge├»ntroduceerd; een fraaie crawler en een elektro trucks.

Op de stand van Thunder Tiger/Team Associated zagen we een fraaie Mini in Rally uitvoering in de schaal 1:7, een fraaie zeilboot, een speciale wankel-motor en we liepen Joseph Quaingraine van JQ products tegen het lijf die met de amerikaanse topcoureur Craig Drescher van Team AE stond te praten.

Bij RB Products uit frankrijk werd het 20-jarig jubileum gevierd met de introductie van een nieuw uitlaat systeem, waarbij de uitlaat en bocht door een drie-hoekig draaisysteem zeer vast en vooral gas-dicht kan worden gemonteerd. Een fraai en goed werkend systeem!

Bij Graupner werden er twee fraaie Volkwagen Kevers in Baja-uitvoering getoont in de schaal 1:10 en 1:8, beide werden op alle vier de wielen aangedreven door middel van een brushless setje. Ook toonde Graupner twee nieuwe RC motor fietsen; een on-road met fraai aluminium frame en een offroad model.

Reacties zijn gesloten.