Off-Road City Race

Op 24 en 25 April wordt er op het marktplein van Schaijk een spectaculaire Buggy en Truggy wedstrijd georganiseerd. Tijdens de Braderie zal een complete wedstrijd verreden worden volgens de reglementen van de Xceed cup.

In navolging van het succes van de demo vorig jaar heeft de organisatie besloten dat dit jaar een echte wedstrijd wordt georganiseerd op het marktplein van Schaijk tijdens de jaarlijkse braderie midden in de stad.
Op het marktplein van Schaijk zal een tijdelijk aangelegde baan worden gerealiseerd met verschillende ondergrond; steen, zand, asfalt en kunstgras, met grote jumps, een snelle rechte stuk en een ruime rijder stelling. De baan is voorzien van een proffessioneel AMB tijdwaarneming systeem. De winaars van de verschillende klassen zullen een beker ontvangen.

De deelname is voor iedereen vrij, en je kan je aanmelden voor deze spectaculaire race op een fantastische lokatie (midden in de stad op het marktplein tijdens de drukbezochte braderie) via de website van de organisatie: www.off-roadcityrace.nl
Klik op de website van Off-roadcityrace.nl op  “contact”,  vul het formulier in en verzend het voor 22 april.

Meer informatie:

www.off-roadcityrace.nl
Off Road City Race
Marktplein Schaijk
Tel: +31646109066
Info@off-roadcityrace.nl

Reacties zijn gesloten.