1 mei 2010: Meeting & Camping Tulderheyde Cup in Poppel

Eindelijk, zullen onze zuiderburen zeggen, komt de RC-Junkies caravaan naar België toe. Vandaag hebben de leden van de meetingcrew een reis gemaakt naar België. Deze reis begon al vroeg voor een aantal crewleden, maar het einddoel was een mooie off-road locatie. En dat dit een fantastische locatie is, kunnen we gerust stellen. Om een idee te geven hier al wat foto’s:

Deze ruimte van 25 x 100 meter bied een zee van mogelijkheden voor een off-road piste. Wij zullen een aparte off-roadpiste maken een een apart gedeelte waar echte hoge jumps met de auto’s gemaakt kunnen worden. Ook zullen er een royale rijdersruimte gemaakt worden, waar sleuteltafels staan en diverse stroompunten aanwezig zullen zijn.

België, here we come!! En wel op een fantastische locatie met geweldige offroad mogelijkheden op Camping Tulderheyde in Poppel België.

RC-Junkies Tulderheyde Cup
En om het gelijk goed aan te pakken, verbinden we hier gelijk ook een wedstrijd aan, namelijk de Tulderheyde Cup! Hierbij willen we de leden van RC-Junkies.com de mogelijkheid geven om een wedstrijd te rijden op een echt circuit. Deze wedstrijd is dus niet bedoeld voor de echte wedstrijdrijders, maar voor die RC-junkies leden die nog nooit een wedstrijd gereden hebben en het leuk lijkt om op een sportieve wijze hun eerste wedstrijd te rijden. Hierover zal nog meer informatie komen op de site voor welke klasse we dit gaan organiseren. Dit moeten we nog verder uitwerken en hangt mede af van de inschrijvingen, maar er zullen bekers ter beschikking gesteld worden door Camping Tulderheyde.

De crewleden zullen de wedstrijdrijders ondersteunen met hulp. Er zijn geen kosten verbonden aan deze wedstrijd zoals je gewend bij RC-Junkies.com. Ook de mensen die in Tulderheyde verblijven kunnen meedoen aan deze meeting / race. Wel dient een ieder zich van te voren in te schrijven.

Dus pak je kans en schrijf je hier in! INSCHRIJFFORMULIER
En om te zien wie “concurrenten” zijn, het overzicht van de inschrijvingen

Meer info en adresgegevens: Camping en verblijfpark Tulderheyde Poppel België

Camping Tulderheyde
Tulderheide 25
2382 Ravels
België

Reacties zijn gesloten.