12 September: Crazy Caravan race

Op 12 September 2010 zal de JVD Caravan race wederom gehouden worden maar ditmaal op de geheel vernieuwde baan van Modelbouw Vereniging Waterland (MVW). Daar we hillarische reacties hebben gehad bij de 1e editie van de caravan race hebben we besloten deze race een vervolg te geven en nu op een speciale dag namelijk tijdens de opendagen van de MVW die ditmaal in het teken staan van het 30 jarige bestaan van de MVW.

Afgelopen tijd is er hard gewerkt aan de verbouwing en er wordt op dit moment nog hard gewerkt om alles klaar te krijgen voor de her-opening van de baan die op 11 September zal geschieden. De baan zoals in de poster & filmpje is natuurlijk niet meer daar we nu een geheel nieuwe layout hebben.

De JVD Caravan race wordt wederom gesponsored door JVD RC (je weet wel; van die koppelingen) en zij zullen je voorzien van alles wat nodig is om met de caravan race mee te doen het enigste wat je zelf voor dient te zorgen is je Nitro/Electro 1:8 Buggy of Truggy en natuurlijk een grote dosis plezier & fun. De regels van de wedstrijd zijn relatief simpel: Je dient je in te schrijven op de link onderin dit bericht en je kan alleen meedoen als je je voor ingeschreven hebt en we kunnen maximaal 48 rijders mee laten doen. Verder betaal je bij aankomst op de wedstrijd 15 Euro startgeld en voor dat geld krijg je nog eens je caravan geheel gratis. (Het is dus verplicht met de geleverde caravan te rijden!) Deze caravan kan je aan je buggy of truggy vastmaken aan de vleugelmount en verder gelden er de volgende regels:
– Je mag de wagen een persoonlijk tintje geven doormiddel van stiften het opplakken van stickers of dergelijke is niet toegestaan
– De caravan mag niet verder verstevigd worden
– Reparaties mogen alleen gedaan worden met de bijgeleverde rol plakband
– Het opzettelijk botsen of vernielen van een andermans caravan is niet toegestaan

De winaar van de wedstrijd wordt bepaald door 2 zaken namelijk je ontvangt punten voor het aantal rondes dat je rijdt maar ook de staat van je caravan worden punten aangegeven. Onze strenge controleur zal dan ook je caravan geheel inspecteren en dus eventuele niet toegestane modificaties zullen opgemerkt worden.

Nieuw is dit jaar dat we vast en zeker iets gaan doen voor de grootste dare devil die de hoogste jump durft te maken tijdens de race. Het record staat op naam van Jaap Dienaar en dat valt vast nog wel te verbeteren.

Lijkt dit je leuk en durf je het aan bekijk dan nog even het filmpje van afgelopen jaar:

Inschrijven voor deze wedstrijd kan je op DEZE LINK (KLIK) als je je eigen ingeschreven hebt ontvang je meer informatie waar je oa de inschrijvingen terug kan vinden.

Natuurlijk meer informatie kan je vinden op DE WEBSITE VAN MVW PURMEREND


Reacties zijn gesloten.