RC-Junkies / Jan Patat Cup 2010

Op zondag 5 september 2010 zal op het strand van Hoek van Holland een nieuw RC Car worden georganiseerd; de RC-Junkies Jan Patat Cup, een wedstrijd voor onervaren coureurs. Nu heb je de kans om mee te doen aan een wedstrijd, waarbij de nadruk op sportiviteit en gezelligheid ligt.  Op zondag 5 september 2010 op het strand van Hoek van Holland.

Off-Road RC-Racing:
Ook deze hapening zullen wij in samenwerking doen met de mannen en vrouwen van Off-Road RC-Racing. Voor hun is Hoek van Holland de thuis basis en hebben inmiddels na wat op start problemen een hele leuke en vooral gezellige RC Club opgericht. Vandaar ook dat we dit nieuwe evenement samen met Off-Road RC-Racing organiseren.

Wedstrijdleiding:
De wedstrijdleiding ligt in handen van Jaap Dienaar (aka Bart Banaan), die ook zorg draagt voor het transponder- en tel systeem.

Prijzen:
In Tulderheyde hadden we mooie bekers en dat zijn we ook nu weer van plan, echter dan zullen een aantal sponsors hun medewerking moeten verlenen. En als er geen prijzen zijn, dan kunnen wij je verzekeren dat je kan terug kijken op een hele gave dag op het strand van Hoek van Holland.

De locatie:
Voor de meeste bekend terrein, menig Truggy Cup wedstrijd is hier op het strand uitgevochten en voor een aantal leden dus echt terug naar hun roots. Bij Strandpaviljoen Jan Patat kun je heerlijk even wat drinken en ze hebben een kleine, doch verrukkelijk kaart om wat lekkers te eten. Zoals de meeste weten kunnen wij weer van het terras van dit strandpaviljoen gebruik maken, maar je zal zelf een sleuteltafel moeten meenemen.

Het adres:
Strandpaviljoen Jan Patat
Rechtestraat 25 – 3151 HN
Hoek van Holland

LET OP! Je zal ca. 300 meter met je spullen moeten lopen van de parkeerplaats tot aan de locatie.

Inschrijfformulier en overzicht van de inschrijvingen:
Het Inschrijfformulier Jan Patat Cup 2010
en het Overzicht van de inschrijvingen

Klik hier voor het Forumtopic

Reacties zijn gesloten.