Open dag MACH Heemstede

Komende Zondag 5 september 2010 organiseert de MACH, samen met locale winkeliers; 2Brothers RC Bussum, Muco Alkmaar, Modelsport Hoofddorp, Modelbouw Bloemendaal, Mevos RC Beverwijk en EuroSound Haarlem een open dag.

Het doel van deze dag is onder begeleiding van clubleden kennis maken met rijden op een echt model auto circuit. De dag zal bestaan uit een aantal onderdelen waarbij aandacht wordt besteed aan het afstellen van de auto, onderhoud en uitleg over wedstrijd reglementen. Natuurlijk wordt de meeste aandacht besteed aan het rijden zelf.


Dus, als je in het bezit bent van een RC auto en rijd je normaal alleen op straat of op de parkeerplaats, en wil je wel eens kennis maken met het rijden op een echt circuit, of ben je niet in het bezit van een RC-auto maar wil je gewoon eens kijken wat er allemaal bij komt kijken, dan ben je van harte uitgenodigd om eens een kijkje te komen nemen op het circuit van Model Auto Club Heemstede (Mach) aan de Cruquiusweg 45 in Heemstede. De toegang en deelname is geheel gratis!
Voor diegene die zelf geen rc-auto hebben staan auto’s klaar om te proberen!!

Het programma loopt van 10.00 uur tot circa 16.30 uur maar men kan op elk moment van de dag langskomen en instappen in het programma.

De organisatie van Model Auto Club Heemstede  zien jullie graag op zondag 5 september vanaf 10.00 uur op de baan.

Datum: zondag 5 september 2010
Adres: Cruquiusweg 45, Heemstede
.

Meer informatie: www.MachHeemstede.nl

Reacties zijn gesloten.