HPI Lancia Stratos HF – body voor 1:10 elektro M-chassis cars

HPI Racing introduceert een zeer fraaie lexan replica body van één van de meest tot de verbeelding sprekende rally auto’s ooit; de Lancia Stratos HF.

De HPI Lancia Stratos HF body is speciaal ontworpen voor 1:10 elektrp auto’s met een korte wielbasis, het zogenaamde M-type chassis. Dit chassis wordt onder andere gebruikt bij de HPI Cup Racer, de  HPI Switch en ook de Tamiya M-Chassis serie. Doordat de body een maatgetrouwe replica is van de Lancia Stratos HF is het nodig om wielen met offset te gebruiken; aan de voorzijde 3mm en aan de achterzijde 6mm offset.

Zoals vrijwel elke body van HPI wordt de Lancia Stratos HF body geleverd met een een ‘spray-then-peel’ bescherm folie aan de buitenzijde window masks en een uitgebreid stickervel met voorgesneden decals. Op de body zijn de plaatsen voor de bodyposts van een HPI Cup Racer chassis gemarkeerd.

De Lancia Stratos is één van de meest tot de verbeelding sprekende rally auto’s met achterwiel aandrijving uit de jaren ’70 en werd ingezet in alle grote rally’s ter wereld. Met de Lancia Stratos werden talrijke overwinningen geboekt wat onder andere te danken was aan de 6-cilinder motor welke was ‘geleend uit de Ferrari Dino.


Features
– Premium vinyl decals include window frames, headlights, grill, tail lights, official logos and more
– Perfect finish with a lot of details
– High quality polycarbonate with excellent dimensional stability and impact resistance
– Extra strength and longer life
– Molded from clear polycarbonate plastic for durability and long life
– This is an officially licensed replica.
– Clear body (finished example shown)
– Pre-marked body post holes
– Easy mounting on HPI cars
– Fits the HPI Cup Racer, HPI Switch and other “Mini” size cars

Bron: www.Area52.cc en HPI Europe.com

Reacties zijn gesloten.