RC-Junkies `Kofferbak` meeting Makro Dordrecht – 28 november 2010

Om het jaar/seizoen goed af te sluiten, houden we nog één meeting. Ditmaal een zogenaamde “kofferbak meeting”. Dit houdt dus in; aankomen, kofferbak open en rijden maar!! Geen ingewikkelde constructies, grote organisatie of iets dergelijks, maar een meeting die draait om gezelligheid en lol hebben.

Hiervoor hebben we een mooie locatie gevonden bij Makro Dordrecht. Deze locatie biedt alle mogelijkheden om je lekker uit te leven met je onroad auto’s, offroad auto’s of zelfs je crawler! Heb je daarnaast zin om een sprintwedstrijdje op te zetten, kratje te trekken of een andere uitdaging, neem het maar mee en daag je mede junkies uit tijdens de meeting. Let wel, wil je iets organiseren, zorg dan zelf voor de benodigdheden.

Aangezien dit echt een kofferbak meeting is, wil ik jullie er wel op wijzen dat er:
– Geen sanitaire voorziening is
– Geen stroom aanwezig zal zijn (zorg dus dat je accu’s vol zijn)
– Geen “catering” aanwezig is

Schrijf je hier in:
INSCHRIJFFORMULIER
En hier het overzicht van de inschrijvingen:
Overzicht inschrijvingen

Bespreek de meeting in het forum van RC-Junkies:
Forum Topic

We zien jullie weer graag op 28 november!!

De meeting crew.

Reacties zijn gesloten.