het nieuwe M-auto magazine ligt in de winkel

De nieuwste uitgave van M-auto Magazine ligt in de winkels. In deze uitgave heel veel nieuws van de speelgoedbeurs in Nürnberg. Tevens staan er diverse introducties en reviews in van onder andere de nieuwe modellen van Vaterra (Twin Hammers), de Thunder Tiger e-MTA en de HPI Sprint 2.
M-auto organiseert tevens op 19 mei 2013 een circuit-dag voor iedereen met een RC-Auto!

Om met het laatste te beginnen; op zondag 19 mei 2013 organiseert Stichting RC-Promotie in samenwerking met M-auto magazine en het circuit van Model Racing Midland in Lelystad een gezellige circuitdag. Dit is de kans om ongedwongen kennis te maken met het rijden op een echt on-roadcircuit.
Het enige dat je hoeft te doen is je 1:10 (of kleinere) elektro- of brandstofauto mee te nemen en dezelfde kant op te rijden als de rest van de rijders.

• Vrij rijden
• Hulp bij het afstellen van je auto
• Demo’s van ervaren rijders
• Verkiezing mooiste auto
• Natuurlijk een verloting
• Deelnameprijs € 5,– (inclusief deelname aan de verloting!)

Meer informatie: www.m-auto.nl

Reacties zijn gesloten.