HobbyTech STR8 EP X2 in Rally en GT uitvoering

Het franse bedrijf HobbyTech introduceert met de STR8 EP X2 in Rally en GT uitvoering een nieuw ontwikkeld 1:8 brushless elektro Rally Game model welke als race versie geheel kant-en-klaar gebouwd en afgesteld wordt geleverd inclusief hoogwaardige elektronica: een 2.4GH Zender, 150Amp programmeerbare regelaar, 5400mAh/4S Lipo, 2000KV 4-polige brushless motor, Savox servo en een Dual6 lader.

De HobbyTech STR8 EP X2 is leverbaar in twee uitvoeringen; één met een nieuwe ontwikkelde GT concept car body en één uitvoering met de zeer fraaie en gedetaileerde Citroën DS3-R body. Momenteel zijn beide uitvoeringen verkrijgbaar met een ongespoten ‘clear body’, maar in de volgende weken zullen de GT en Citroën DS-R modellen ook leverbaar worden met een kant-en-klaar gespoten (‘preprint’) bodies.

Van de nieuwe HobbyTech STR8 EP X2 is de race versie (‘RTR’) reeds beschikbaar; dit houdt in dat de auto’s Ready-to-Run, kant-en-klaar voor het eerste gebruik, worden geleverd in één pakket; het model wordt geleverd met een 2.4GH Zender, 150Amp programmeerbare regelaar, 5400mAh/4S Lipo, 4-polige 2000KV brushless motor, Savox stuur servo en een hoogwaardige Dual6 lader.

De nieuwe brushless elektro rally game auto van HobbyTech is een doorontwikkeling van de Hobbytech STR8 EP X RTR Brushless Buggy uit 2011, welke weer was gebaseerd op de bekende (-en vooral in Frankrijk populaire-) 1:8 nitro Offroad buggy van het franse bedrijf HobbyTech.
De HobbyTech STR8 EP X2 in Rally en GT uitvoering is uitgevoerd met een extra robuuste aandrijving welke is voorzien van rubber afgedichte kogellagers, CVD aandrijfassen en drie oliegevulde differentiëelen. Het lichtgewicht ‘narrow’ chassis en de schokdemperbruggen zijn gemaakt van 3mm dik aluminium. De onafhankelijke wielophanging is voorzien van oliegevulde aluminium schokdempers.

Er zijn ook enkele foto’s gepubliceerd van de nitro versie; deze uitvoering wordt verwacht in juni 2013.

HobbyTech STR8 EP X2 GT Features :
Single pack layout for perfect weight balance.
Easy maintenance and safety cable position for electronic components.
CNC aluminium motor mount in 2 pieces for easy motor maintenance.
Super safety battery box.
Narrow 3mm lightwheight chassis plate design with optimal weight distribution and ultra low center of gravity.
New center differential mounting system for easy maintenance.
Molded composite waterproof receiver box.
New lightweight ans reinforced front and rear cap joint
Front and rear anti roll bar.
New gear case system for easy maintenance.
Front and rear composite brace.
Safety 7 mm ball and new plastic ball end for steering.
Front and rear lower arm with new design and exactly compound and composite ratio.
Adjustable turnbuckles linkages.
PRO CNC spiral cut helicoidal gears hard coated for front and rear
Clear Polycarbonate «GT CONCEPT body included»
Multi position REAL rear wing for a perfect aerodynamism
Racing coumpound preglued tyres «made in Italy»
3 / 4 / 6s LiPo capable

Meer informatie: HobbyTech.fr

Reacties zijn gesloten.