De nieuwe uitgave van het M-Auto magazine ligt in de winkel

De nieuwste uitgave van het Model Auto Magazine M-Auto, no. 56 van juli/augustus 2013, ligt weer in de winkel en de abonnees hebben het blad weer in de bus gekregen. Ook deze uitgave staat weer vol met testen, reviews en nieuws over onze favoriete hobby; radiografisch bestuurde modelauto’s.

In deze juli/augustus 2013 uitgave van het twee-maandelijkse blad, wat dit jaar alweer 10 jaar bestaat, staan verslagen van onder andere de nieuwe 1:10 elektro onroad Vaterre Camaro ZL1, het nieuwe Tamiya TT-02 chassis met Ferrari 458 Challenge body, de Axial SCX 10 scaler en een aansprekend verslag van de nieuwe ECX Revenge buggy welke in nitro en elektro uitvoering wordt getest.

Natuurlijk is er veel aandacht voor nieuws en nieuwe producten; een uitgebreid artikel gaat over de nieuwe uitvoering van het virtuele RC-car race spel VRC. Aan dit RC Car race spel is nu een speciale ‘free to play’ modus toegevoegd met veel verschillende (gratis!) circuits en speel mogelijkheden. Ook nieuw in het spel is de implementatie van offroad mogelijkheden en circuits voor races met Short Course race trucks. Later dit seizoen zal ook de spectaculaire 1:8 nitro offroad klasse worden toegevoegd aan dit zeer realistische race spel.

Het nieuwe M-Auto Magazine mag je eigenlijk niet missen en het blad hoort natuurlijk in je vakantie koffer als verplichte lectuur op je vakantie bestemming!

Meer informatie: www.M-Auto.nl

Reacties zijn gesloten.