Traxxas Telluride 4X4 – 1/10 Scale Extreme Terrain 4X4 Trail Rig

Traxxas introduceert met de Telluride 4X4 en off-road truck voor extreme omstandigheden. De auto is gemaakt om over onherbergzaam terrein en trails te rijden. Om dit mogelijk te maken is de auto voorzien van 4-wiel aandrijving met veel tractie; speciaal getunede differentieels, lange draagarmen en lange schokdempers dragen bij aan een overschot aan tractie.

Naast de trails, op normaal terrein, zorgt de XL-5 ESC samen met de Titan 550 motor voor hoge snelheden en veel rijplezier. Alle electronica in de Traxxas Telluride 4×4 is waterdicht en bestand tegen water, vuil en smeltende sneeuw.
Het chassis van de Traxxas Telluride 4X4 is ontwikkeld op basis van het modulaire chassis van de Slash 4×4, met de bewezen stevigheid van het ‘advanced shaft-driven 4WD system’. In het chassis is een aparte ruimte voor de ontvanger en schakelaar, de overige elektronica en accu hebben een plaatsje gekregen in het compacte chassis met een overzichtelijke layout. Het chassis geeft de auto veel grondspeling en dat zorgt weer voor een fraaie ‘high-riding’ look.

De Traxxas Telluride 4X4 wordt geheel gebouwd, gespoten en afgesteld geleverd (Ready-to-DriveĀ®) inclusief een 7-cells 8.4V NiMH accupack met bijbehorende lader. De auto zal vanaf eind augustus leverbaar worden via de vakhandel en heeft een advies verkoopprijs van US$ 299,99.

Meer informatie: www.traxxas.com

Reacties zijn gesloten.