On-road fun dag op zondag 6 oktober bij Model Racing Midland

Na het succes van de eerste keer, organiseert Stichting RC-Promotie in samenwerking met M-auto magazine en Model Racing Midland voor de tweede keer dit jaar een on-road fundag op het mooie, bochtige circuit van Model Racing Midland in Lelystad.

Net als de eerste keer wordt het een echte fundag waarbij voor een kleine bijdrage van slechts 5.- euro zowel met brandstof model auto’s als ook met elektro model auto’s gereden kan worden. Dit is een kans om in een gezellige en ongedwongen sfeer kennis te maken met het rijden op een echt on-roadcircuit.

Het enige dat je hoeft te doen is je 1:10 (of kleinere) elektro- of brandstofauto mee te nemen en dezelfde kant op te rijden als de rest van de rijders. Het is de bedoeling er gewoon een gezellige dag van te maken, zonder verplichtingen.
Er is eigenlijk maar 1 regel: iedereen rijdt dezelfde kant op!

Ook zullen er demonstraties gehouden worden door ervaren wedstrijdrijders, een voor de deelnemers gratis(!) verloting van prachtige model auto’s en gerelateerde artikelen en de organisatie gaat op zoek naar de mooiste auto!

Heb je hulp nodig bij het afstellen van je auto? Er zullen genoeg mensen aanwezig zijn om je hierbij te helpen. Kom langs en maak er een gezellige dag van! Het circuit is voor zowel brandstof als elektro model auto’s, het is optimaal geschikt voor de klasse 1:10 en kleiner. Er is ook een kantine aanwezig voor de nodige versnaperingen.

Openingstijd: vanaf 9.30 tot 17.00 uur
Verloting: rond 16.00 uur
Deelnameprijs: ˇ 5,–

Route naar het circuit: Klik voor de locatie op Google-maps

Meer informatie: www.RC-Promotie.org

Reacties zijn gesloten.