INDOOR On-road Fun op zondag op zondag 5 januari 2014

De eerste zondag in het nieuwe jaar kan je in Vianen terecht voor een Indoor Elektro Fundag, deze dag wordt georganiseerd door RC-Promotie, MRC Culemborg en M-auto magazine.

Het leuke van een fundag is dat je elkaars wagens en rijkunsten kunt bewonderen, tips uitwisselen en vooral zoveel mogelijk accu’s leegrijden en dat alles zonder de stress van een wedstrijd. Ook voor diegenen die nog niet eerder op een circuit gereden hebben is dit de ultieme kans om dat eens uit te proberen, want deze dag is voor iedereen; jong en oud(er), beginner en gevorderde.

Op de fundagen is er één vaste regel en dat is dat iedereen dezelfde kant oprijdt, op deze indoorlocatie komt er nog een regel bij en dat is dat hier niet gesmeerd mag worden. Het reinigen van banden mag wel, mits de auto maar met droge banden op de baan komt of je rijdt op foambanden kun je dat ook eens ervaren.

Onder de deelnemers zal er een verloting zijn waarbij in ieder geval een in M-auto magazine gesproken model zal worden verloot, de verloting zal rond 3 uur gehouden worden.

Indoor-On-road-Fun

Aanvangsttijd: vanaf 10.00 – 16.30 uur
Verloting: rond 15.00 uur
Deelnameprijs: €6,–
Het bewijs van betaling dat je ontvangt is tevens je deelnamebewijs voor de verloting!

Adres:

Sportcentrum Helsdingen
Het Slyk 1
4133 EA VIANEN (Utrecht)

Meer informatie: www.M-Auto.nl

Reacties zijn gesloten.