Carisma M10DT 1/10 Military VW Baja Beetle 2wd ARTR

De iconische VW Kever is met een geweldig gevoel voor detail als model uitgevoerd door Carisma. Carisma ontwikkelde deze totaal nieuwe mid-motor 2wd M10DT op basis van een short course chassis. De body is officieel gelicenseerd door Volkswagen, de M10DT Kever body wordt geleverd in speciaal ‘matt desert military’ groen en heeft een geweldige scale look.

De Carisma M10DT 1/10 Military VW Baja Beetle 2wd is voorzien van talrijke details zoals koplampen, achterlichten, knipperlichten, spiegels, deurgrepen en een detailleerde motor aan de achterzijde. Behalve deze details is de Kever ook voorzien van een imperial met lichtbar waarop diverse bijgeleverde (maar onbeschilderde) accessoires geplaatst kunnen worden. Deze accessoires, waaronder een olie tank, gereedschapskist, jerrycans, zakken en een schep, worden bijgeleverd en dienen zelf beschilderd te worden en daarna kan je ze op de imperial plaatsen en met een netje vast zetten. Tevens is het model voorzien van ‘muddied look’ wielen en banden.

Deze zeer fraaie body is gemonteerd op een geheel nieuw ontwikkeld mid-motor 2WD achterwiel aangedreven chassis, welke ontwikkeld is voor een serie van offroad modellen; buggies en short course trucks. Het chassis is gemaakt van aluminium en heeft stevige bumpers aan de voor- en achterzijde en zogenaamde ‘nerf-bars’ aan de zijkant ter bescherming. De aandrijving is voorzien van een mid-motor en is uitgerust met onder andere een metalen differentieel en een instelbare slipkoppeling. De gehele aandrijving is voorzien van kogellagers.
De oliegevulde schokdempers aan de voor- en achterzijde zijn van aluminium en instelbaar. De wielophanging is voorzien van 12mm hex-aansluitingen zodat vrijwel elke short course velg gemonteerd kan worden.

De M10DT 1/10 Military VW Baja Beetle 2wd is uitgerust met hoogwaardige elektronica zoals een waterdichte brushless speed control, een waterdichte stuur servo en de ontvanger is geplaatst in een waterdichte ontvangerbox. De motor is een 540-size 3000Kv brushless motor welke veel vermogen biedt en een hoge topsnelheid geeft. De snelheidsregelaar is geschikt voor zowel Ni-Mh als Li-Po accu’s. Bij de auto wordt een 2.4ghz radio systeem geleverd.

Carisma M10DT Features:

Ready Set – Factory Assembled just add Lipo battery
2.4ghz Radio system
Water Resistant Brushless Speed Control
Water Resistant Steering Servo
Water Resistant Receiver & Receiver Box
540 Brushless Motor
Mid-Motor 2wd Chassis Design
Aluminium Main Chassis
Full Metal Differential Gears
Adjustable Slipper Clutch
High Detail Scale VW Bodyshell
Roof Rack with Light Bar
Extra Scale Unpainted Accessories Included
Weathered Wheels and Tyres
Full Ball Bearings
‘Live’ Front Bearing Axles accept 12mm Hex
Oil Filled Shock Absorbers
Optional LED Light Set Available
Battery XT60 High Voltage Connectors Included
4 x AA’s Transmitter Batteries Included

Meer informatie: Carisma website

Reacties zijn gesloten.