Kyosho Fazer EP Subaru Impreza KX1 VE-X – 1:10 Elektro Rally auto

Kyosho heeft op basis van het populaire 1:10 Fazer chassis een nieuw Rally model met brushless motor en waterdichte elektronica ontwikkeld; de Subaru Impreza KX1 VE-X. Ook is er een Rally versie met ‘normale’ brushed motor geïntroduceerd; de Subaru WR Rally

De nieuwe Rally modellen van de Fazer serie zijn voorzien van een glasvezel versterkt kunststof ‘badkuip’ chassis welke de auto, dankzij slim ingegoten verstevigingen, torsiestijf maakt en erg robuust. Zoals alle modellen uit de Fazer serie zijn ook de nieuwe Rally modellen voorzien van en centrale cardanas en aandrijving op alle vier de wielen. De gehele aandrijving is voorzien van licht lopende kogellagers.

De brushless uitvoering Subaru Impreza KX1 VE-X heeft een neonONE Brushless-Motor in combinatie met een Team Orion R10one regelaar, welke beide waterdicht zijn en geschikt voor de meest barre weersomstandigheden. Aan de R10one snelheidsregelaar kunnen 7,2V-NiMH-Stick-Packs of 7,4V-LiPo accu’s aangesloten worden, de regelaar is voorzien van een diep-ontlaad bescherming voor Li-Po accu’s. De overige elektronica is ook allemaal waterbestendig zit goed beschermd; de stuurservo op de ligt beschermd onder radio plaat en de ontvanger zit in een stof- en spat waterdichte radiobox.

De Fazer Subaru Impreza KX1 VE-X heeft vierwielaandrijving voor een optimale wegligging. De gehele ontwikkeling van de Fazer EP Rally heeft in het teken van ‘entry-level fun’ gestaan: weinig onderhoud, minimale afstel mogelijkheden van de wiel geometrie, een maximale robuustheid, en dat voor een zeer scherpe prijs. De Fazer EP Rally is wel voorzien van instelbare olie gevulde schokdempers en rally velgen met speciale banden met rally profiel.

De Kyosho Fazer Subaru Impreza KX1 VE-X RTR EP Rally wordt geheel gebouwd, afgesteld en compleet met gemonteerde elektronica, zender en een officieel gelicenseerde Subaru body geleverd voor een advies verkoopsprijs van €279.-.

Meer infomatie: Kyosho.de

Reacties zijn gesloten.