Kyosho DRX VE 2014 Subaru Impreza One 11 Brushless powered rallycar

Kyosho introduceert een nieuw model in de schaal 1 op 9 DRX serie; de DRX VE 2014 Subaru Impreza One 11 rally car. Deze nieuwe uitvoering is voorzien van het Vortex 10 brusless syteem bestaande uit een 2.400Kv motor en de Orion Vortex R10 Sport regelaar van 60 ampère continue (290A max).

De DRX VE is een nieuw ontwikkelde 1:9 rallycar met een aluminium chassis. De vier wielaangedreven rally auto heeft een centraal differentieel en wordt aangedreven door een sensorloos Team Orion Vortex 10 Brushless-systeem. Dankzij de krachtige borstelloze motor, welke gevoed kan worden met een 2S (7,4Volt) of 3S (11,1Volt) LiPo accu of een 6- of 7cells NiMH accupack, biedt de DRX VE veel kracht en snelheid. De motor kan maximaal 28.000RPM draaien bij gebruik van een 3S LiPo accu, en de Vortex R10 regelaar is specifiek voor dit model geoptimaliseerd.

In de wielophanginging en aandrijving is veel te herkennen uit het ontwerp van de OffRoad-Buggy DBX, het offroad model ‘broertje’ van de DRX serie. Alle modellen uit de DRX serie hebben een opvallende symmetrische bouw; de draagarmen rondom zijn allen gelijk en uitwisselbaar. De geometrie van de wielophanging is speciaal voor deze krachtige brushless uitvoering herzien voor een optimale mechanische grip.
Daarbij is de geheel instelbare, onafhankelijke wielophanging rondom voorzien van oliegevulde, aluminium schokdempers van het ‘Big Bore’ type en gelijk aan de schokdempers van de Kyosho Inferno GT (1:8) serie.

De auto wordt kant-en-klaar gebouwd en afgesteld geleverd en is Ready-to-Run. De set wordt geleverd inclusief Perfex KT-200 Synchro zender en ontvanger (2,4gHz), Kyosho KS-201 stuurservo met aluminiumbehuizing en de elektronica wordt spatwaterdicht afgeschermd door een demontabele polycarbonaat innerbody. Alleen een Ni-MH of LiPo accu is nodig om te beginnen met racen. De auto is gebouwd volgens de hoge kwaliteitseisen van Kyosho en hiermee hebben ze een optimale balans bereikt tussen gebruiksvriendelijkheid en prestaties.

Features:
• 4WD OffRoad Rally-Racer met Team Orion LiPo-Brushless-set
• ReadySet met KYOSHO 2.4GHz Perfex KT-200 Synchro-zneder en ontvanger
• Team Orion Vortex 10 Hi Power Brushless Motor 2.400 KV
• CNC-gefreesde motorsteun
• ‘High-Response’ krachtige KS-201 Servo met aluminium behuizing
• Team Orion Vortex R10 Sport Regelaar
• Passend voor Team Orion LiPo Rocket Packs & LiPo Molekular Packs
• Permanente actieve koeling van de regelaar
• Overbelastings beveiliging
• Super Deans (Super Plug) Gold Stekkersysteem
• Permanente, compleet gekogellagerde 4WD
• Pivotball-ophanging op de voor- en achterassen
• Big Bore oliegevulde schokdempers
• High-Grip Rally banden
• Spatwaterdichte RC-Box

Meer informatie: Kyosho.de – Artikel #30882 – DRX SUBARU IMPREZA One11

Reacties zijn gesloten.