Serpent Cobra GT-e RTR

Serpent heeft de introductie van hun nieuwste model aangekondigd; de Serpent Cobra GT-E RTR (Ready-to-Run). Dit nieuwe model wordt geleverd in een RTR set compleet met een DragonRC 2.4gHz zender en ontvanger, metal-gear servo, brushless motor, waterproof snelheidsregelaar en een reeds gespoten GT body.

De groeiende populariteit van de 1:8 GT-klasse heeft Serpent doen besluiten om hun 1:8 elektro offroad buggy als basis te nemen voor een fraaie 1:8 elektro onroad GT racer en deze als kant-en-klaar model te leveren onder de naam ‘Cobra GT-e ready-to-run kit’. Het model wordt geheel gebouwd en afgesteld geleverd in een complete set, maar zonder LiPo accu’s of lader. De Cobra GT-e RTR heeft vierwielaandrijving en deelt veel onderdelen met zijn ‘offroad broer’ waarop het model gebaseerd is.

Het model is voorzien van vele hoogwaardige features zoals drie differentiëlen, een aluminium chassis, aluminium schokdemper bruggen, aluminium motor ophanging, ‘low-profile’ accu bakken, 16mm oliegevulde, aluminium ‘big bore’ schokdempers en anti-roll bars op de voor- en achterwiel ophanging.
Het RTR-pakket van de Corba GT-e wordt geleverd inclusief elektronica van Dragon RC; een 2.4GHz zender en ontvanger, en het chassis is voorzien van een 10,5kg/cm stuur servo, een 2450Kv brushless motor in combinatie met een waterbestendige 120A snelheidsregelaar (ESC) en Dragon-RC race banden.
De fraaie GT-stijl body wordt geheel gespoten en op maat geknipt geleverd.

De zal vanaf maart 2014 leverbaar worden via de betere modelbouw winkels.

Meer informatie: Serpent.com

Reacties zijn gesloten.