Tamiya Neo Fighter Buggy – DT03 – 1:10 elektro 2WD buggy

De Tamiya Neo Fighter is een 2wd 1:10 buggy welke wordt geleverd als een eenvoudig in elkaar te zetten bouwpakket. De simpele uitvoering met friktie schokdempers en een basic design zorgt ervoor dat de goedkope Neo Fighter kit een perfect start model is voor jonge RC rijders.

De Tamiya Neo Fighter 2WD is echt gericht op jongeren die zelf een RC model auto willen bouwen en er lekker mee rijden. De buggy heeft een nieuw ontwikkeld, makkelijk te bouwen DT-03 chassis. De onafhankelijke wielophanging rondom biedt maar weinig instel mogelijkheden, wat het eenvoudig maakt om een juiste set-up te vinden.
Het model biedt een lage instap en voor de beginnende enthousiast een mogelijkheid om de constructie van een RC-car begrijpen.

het nieuwe DT-03 chassis heeft een lange wielbasis van 287mm voor extra stabiliteit op ruwe ondergrond. Om de wegligging verder te verbeteren zijn er extra lange draagarmen gemonteerd en simpele friktie schokdempers. De polycarbonaat (lexan) body is gebaseerd ip de populaire Tamiya Frog, welke al in 1983 werd geïntroduceerd.
De Tamiya Neo Fighter 2WD wordt geleverd inclusief motor en snelheidsregelaar.

Special features
Monocoque DT-03 chassis
Utilizes a longitudinally-placed rear motor, rear-wheel drive set-up.
Long wheelbase design enables stable performance.
The angle of the skid-shaped underside has been increased to raise the car’s off-road potential.
Features a newly-designed body molded in tough polycarbonate material.
Includes a torque-tuned motor and CVA shock units.
Includes Tamiya TBLE-02S ESC (capable of running brushed and brushless motors)

Meer informatie: Tamiya.com

Reacties zijn gesloten.