Exceed RC 6×6 Mad Torque Crawler Ready to Run in schaal 1 op 8

Exceed RC heeft een fraai nieuw model uitgebracht in de vorm van de 6-wiel aangedreven Mad Torque 6×6 Crawler. Deze fraaie en grote 6×6 truck wordt geleverd als Ready-to-Run (RTR) model inclusief 2,4gHz zender tegen een zeer scherpe prijs.

De Exceed Mad Torque 6×6 Mad Torque truck is een kant-en-klare rock crawler welke geschikt is om alle soorten terrein te bedwingen. Ondanks de scherpe prijs van US$ 289,95 (~€210.-) is de auto voorzien van hoogwaardige features zoals multi-link vering op alle drie de starre assen.
Het chassis is gemaakt van aluminium en de starre assen worden afgeveerd door zes oliegevulde schokdempers. Dankzij de lange en soepele veerweg kan de 6×6 MadTorque vrijwel elk obstakel bedwingen met de kracht van drie ‘high-torque’ brushed 540-size motoren welke worden gevoed vanuit een ‘dual speed controller’ systeem.
Helaas zijn deze controllers slechts geschikt voor het gebruik van NiMH accu’s aangezien het systeem geen ‘low-voltage’ afslag heeft welke het diep ontladen van LiPo accu’s voorkomt. Wel zijn de twee snelheidsregelaars specifiek ontworpen voor rock crawling, en leveren veel vermogen en een nauwkeurige regeling bij lage toerentallen.

De Exceed RC 6×6 Mad Torque Crawler wordt geleverd inclusief een 2.4ghz Exceed zender en ontvanger, een 3.300mAh 7,2Volt NiMH accupack, en zijn er ‘bead lock rock crawling’ wielen gemonteerd met banden met speciaal rock crawling profiel voor veel grip.

Features:
2.4GHz radio control
540 High Performance Motors
Dual Waterproof Electronic Speed Controller (Note: ESC supports 6-7 cells Ni-MH battery only)
7.2v 3300mAh Ni-MH Battery
Front-wheel steering
Four-wheel independent suspension
Fully sealed Ball Bearing set
Oil filled shocks
Multi link suspension design
True bead lock wheels and tires
Advanced Crawler tires tread pattern
High Torque steering servo
Aluminum chassis construction

Specification:
Length: 790mm
Width: 360mm
Height: 285mm
Wheelbase:630mm
Weight: 4335g
Gear Ratio: 40:1

Meer informatie: www.nitrorcx.com

Reacties zijn gesloten.