De Earth Mover 870K Hydraulic Wheel Loader – geheel metalen Ready to Run wiel bulldozer

RC4WD introduceert een geheel metalen, ruim 30 kilogram zware, wiellader Earth Mover 870K. De model graafmachine is een echte kopie van 1 op 1 wiellader en is voorzien van echte hydraulische beweegbare graafarm en wordt geheeld gebouwd inclusief hydraulische pomp geleverd. De prijs voor dit moois is dan ook stevig; US$ 3,299.99

De RC4WD Earth Mover 870K is gemaakt van stevig aluminium en wordt geheel gebouwd en afgesteld geleverd inclusief geluidsmodule en gemonteerde 350kV ‘monster torque’ brushless motor met bijpassende 40Amp snelheidsregelaar. De schaal van het model is 1 op 12 maar desondanks is de graafmachine ruim 74cm lang en bijna 28cm breed. Doordat de er vrijwel geen kunststof is gebruikt bij de constructie weegt het model rijklaar ruim 32 kilogram. Om door vrijwel elk terrein te rijden heeft de Earth Mover 870K heeft een automatische twee versnellingsbak met een 1:16 en 1:4 ratio.
De hydraulisch bediende graafarm kan tot 70kg optillen en wordt aangedreven door een hydraulische pomp welke tot 20 Bar druk kan opbouwen.

De metalen opbouw van de Earth Mover 870K is voorzien van gele poedercoating, wat het model een authentieke look geeft. Het model is bijna een kopie van een CAT 980K wiellader, maar aangezien CAT hoge merkrechten rekent heeft het model de fictieve naam ‘Earth Mover 870K’ gekregen zodat er geen licentie kosten aan CAT (of andere producent) betaald hoeven te worden welke de prijs nog verder zou opdrijven.
Zoals vermeld heeft de RC4WD Earth Mover 870K Hydraulic Wheel Loader een stevige prijs, namelijk US$ 3,299.99 (~€2.400,-) en het model zal vanaf eind april/begin mei 2014 leverbaar worden via de website van RC4WD.com.

Specificaties:
Lengte : 741mm
Hoogte : 276mm
Breedte: 276mm
Wielbasis: 284mm
Maximum bucket hoogte: 461mm/18inch
Maximum bucket op en neer hoek: 46 to 64 graden
Maximum bucket links/rechts hoek: 38 graden

Meer informatie: www.RC4WD.com

Reacties zijn gesloten.