Kyosho Fazer Audi R8 Matte Black VE – 1:10 elektro onroad auto

Kyosho heeft op basis van het populaire 1:10 Fazer chassis een nieuw model met brushless motor en waterdichte elektronica ontwikkeld; de Audi R8 Matte Black VE. Het model is gebaseerd op de brandstof (nitro) uitvoering en heeft dezelfde, in veel wedstrijden gebruikte, wielophanging en vering. Het chassis en de aandrijving is voor deze brushless elektro uitvoering herzien en aangepast aan de krachtige brushless motor.

Dit nieuwe onroad model in de Fazer EP serie is voorzien van een glasvezel versterkt kunststof ‘badkuip’ chassis welke de auto, dankzij slim ingegoten verstevigingen, torsiestijf maakt en erg robuust. Zoals alle modellen uit de Fazer serie zijn ook de nieuwe onroad modellen voorzien van en centrale cardanas en aandrijving op alle vier de wielen. De gehele aandrijving is voorzien van licht lopende kogellagers.

De brushless uitvoering SAudi R8 Matte Black VE heeft een neonONE Brushless-Motor in combinatie met een Team Orion R10one regelaar, welke beide waterdicht zijn en geschikt voor de meest barre weersomstandigheden. Aan de R10one snelheidsregelaar kunnen 7,2V-NiMH-Stick-Packs of 7,4V-LiPo accu’s aangesloten worden, de regelaar is voorzien van een diep-ontlaad bescherming voor Li-Po accu’s. De overige elektronica is ook allemaal waterbestendig zit goed beschermd; de stuurservo op de ligt beschermd onder radio plaat en de ontvanger zit in een stof- en spat waterdichte radiobox.

De Kyosho Fazer Audi R8 Matte Black VE wordt geleverd als kant-en-klaar gebouwd en afgesteld model in ‘Ready-to-Run’ uitvoering inclusief 2,4gHz KT-200 Syncro zenderset en een geheel afgewerkte body in het (on-)opvallend mat zwart. Bij de levering is een extra set van 4 driftbanden met velgen inbegrepen, naast de set HiGrip-Racing-banden op fraaie velgen.

Features
• Kant-en-klaar gebouwde ReadySet met KT-200 2.4GHZ FHSS Syncro-zender en ontvanger
• Gemonteerd en ingesteld Brushless WATERPROOF Team Orion Brushless-Systeem
• Compleet voorzien van kogellagers (17 stuks)
• Permanente vierwielaandrijving
• WATERPROOF KS-204WP stuurservo
• NEONone Brushlessmotor
• Ultrasnelle R10one Regelaar (geschikt voor LiPo)
• Lichte aandrijflijn, daardoor geringe bewegende massa
• Extreem laag zwaartepunt
• Chassis geschikt voor zowel NiMH- en LiPo Accu’s
• Bezonder lichtlopende 4WD met cardan as
• Oliegevulde schodempers met instelbare veer-voorspanning
• HiGrip-Racing-banden op fraaie velgen
• High Performance Drift-banden bij de levering inbegrepen
• Licht en sterk badkuip chassis uit glasvezel versterkt kunststof
• Onderhouds vriendelijke opbouw
• Kant-en-klaar geknipte en gespoten body met decor stickers

Meer informatie: www.Kyosho.de – Artikel-Nr: 30916

Reacties zijn gesloten.