Vaterra Corvette Stingray (2014)

Vaterra, het merk van Horizon Hobby, heeft een fraai model van de nieuwste Corvette Stingray modeljaar 2014 geïntroduceerd. De schaal 1 op 10 elektro auto is gebaseerd op het bekende en inmiddels populaire V100-S 4WD chassis en wordt kant-en-klaar gebouwd, afgesteld en gereed voor gebruik geleverd in een compleet ‘Ready-to-Run’ pakket.

Dit is het tweede Chevrolet Corvette model nadat Vaterra eerder al het 1969 model van de Corvette Stingray in hun assortiment opnam. Horizon Hobby gebruikt hetzelfde V100-S cardanas aangedreven chassis, waarvan de aandrijving geheel voorzien is kogellagers, een normale ‘brushed’ 540-size motor en een voor LiPo-accu’s geschikte snelheidsregelaar (Dynamite® power system).
De body is een officieel gelicenseerde replica van het 2014 model van de Corvette Stingray en het model is voorzien van bijpassende velgen en banden die veel grip bieden. Zoals gemeld wordt de auto rijklaar geleverd inclusief een Spektrum 2.4gHz zender en ontvanger, een 1800mAh Ni-MH accu en een bijpassende oplader.

De Vaterra Corvette Stingray 2014 is binnenkort leverbaar via de vakhandel, de advies verkoopprijs is helaas nog niet bij ons bekend.

Specificaties:
Producent: Vaterra
Versie: RTR (ready to run)
Kleur: silver
Soort: Onroader
Maatstaf: 1/10
Lengte: 371 mm
Breedte: 194 mm
Chassis: Vaterra V100-S
Aandrijving: 4WD
Banden: V1 Performance
Elektro-motor: 540-size Brushed
Regelaar: LiPo fähig, wassergeschützt
Akku: 1800mAh NiMH 6 cellen
Lader: 2A NiMH Schnelladegerät
Kogellagers: gehele aandrijving

Meer informatie: www.HorizonHobby.de – Vaterra Corvette Stingray (2014)

Reacties zijn gesloten.