M-auto Magazine nu ook online beschikbaar

M-Auto Magazine, het toonaangevende Nederlandse RC-Auto blad, heeft een geheel vernieuwde website. De website is nu het portaal naar de gratis online editie van M-auto magazine, en biedt behalve de digitale editie van het huidige magazine ook een uitgebreid online archief met inmiddels al meer dan tien jaar M-auto magazine, digitaal en na registratie helemaal gratis.

Meer dan een decennium lang is M-auto magazine het toonaangevende tijdschrift voor de Nederlandstalige RC- en slotauto liefhebber. Op de nieuwe website kan je terug in de tijd en het archief met alle uitgaves in hun digitale versie gratis bekijken.
De online editie van M-auto magazine is vanaf uitgave 63 (oktober 2014) verrijkt en heeft veel extra functies. Je kunt nu video’s en meer foto’s bekijken van de testmodellen, en bovendien kan je vanuit een artikel of een advertentie rechtstreeks naar de productpagina van een importeur of fabrikant surfen.

Als je een abonnement neemt op de papieren versie van M-auto magazine dan krijg je het blad iedere twee maanden thuisgestuurd zodat je het op je gemak en waar je maar wilt kunt lezen. Bovendien kan je dan als abonnee inloggen op de website van M-Auto Magazine en kan je gebruik maken van interessante extra’s zoals het downloaden van de mooiste foto’s als bureaublad achtergrond en meedoen aan de verloting van testmodellen.

Bezoek de geheel vernieuwde website van M-Auto magazine op www.M-Auto.nl

Meer informatie: www.M-Auto.nl

Reacties zijn gesloten.