HPI Racing Baja 5R On Road – 1970 Ford Mustang

Op de stand op de N├╝rnberg Toyfair presenteert HPI Racing een geheel nieuw, schaal 1 op 5 model; de Baja 5R Onroad met een fraaie klassieke 1970 Ford Mustang body. Het nieuwe model zal worden geleverd als kant-en-klaar RTR (Ready-to-Run) model en is gebaseerd op een geheel herzien chassis van het bekende Baja 5B offroad model.

De nieuwe HPI Racing Baja 5R onroad is uitgerust met een 23cc benzine motor en is in deze uitvoering voorzien van een nieuw ontwikkelde 2-versnellingsbak. Het RTR model is standaard voorzien van twee hoogwaardige SFL-11MG servo’s met metalen tandwielen met een trekkracht van 24,7kg/cm en een TF-45 2,4gHz zender en ontvanger.
Deze eerste uitvoering van de nieuwe HPI Racing Baja 5R Onroad heeft een fraaie body van de klassieke Ford Mustang uit 1970.
De geometrie van de wielophanging is geheel herzien en aangepast aan het onroad gebruik van het model. Nog steeds is de wielophanging rondom onafhankelijk en voorzien van vier oliegevulde aluminium schokdempers, lange draagarmen, stabilisator stangen voor en achter en de auto is voorzien van speciale onroad banden van het type Tarmac Buster.

De nieuwe HPI Racing Baja 5R On Road 1970 Ford Mustang zal binnenkort leverbaar worden via de vakhandel, een advies verkoopprijs is helaas nog niet bekend.

Bron: HobbyMedia.it

Reacties zijn gesloten.