Losi 8ight Buggy en 8ight-T Truggy met benzine motor

Tijdens de internationale Toyfair in Nürnberg introduceert Horizon Hobby twee nieuwe RTR uitvoeringen van hun bekende en populaire 1:8 offroad Losi 8ight buggy en 8ight-T truggy. Heel opvallend aan deze twee nieuwe modellen is de nieuwe motor; een 5,1cc benzine motor met CDI ontsteking unit.


Beide modellen zijn gebaseerd  op de bekende wedstrijd modellen van Team Losi en in deze nieuwe uitvoering zijn de modellen voorzien van een nieuw ontwikkelde 5.1cc (.31ci) benzine motor, welke ontwikkeld is in samenwerking met het merk SH (Golden Lion Enterprise Co Ltd) . Met deze nieuw ontwikkelde benzine motor welke voorzien is van een bougie en een CDI ontstekings unit zullen de modellen langer kunnen rijden op één tankvulling en minder onderhoud nodig hebben in vergelijking tot een nitro motor.

Beide nieuwe Losi modellen worden standaard geleverd met een  Spektrum DX2E zender en ontvanger welke voorzien is van het AVC (Active Vehicle Control) systeem, een systeem wat de rijder ondersteunt met een soort ‘automatische controle’funktie. Speciaal voor deze buggy en truggy modellen is er nieuw ontwikkelde software met ‘intuïtieve’ algoritmen ontwikkeld die zorgt dat de Active Vehicle Control technologie automatisch het vermogen van de motor aangepast aan de omstandigheden.

De Losi 8ight Buggy en 8ight-T Truggy met benzine motor worden RTR (Ready-to-Run) set geleverd inclusief 2.4GHz Spektrum DX2E zender, een 7.4V LiPo receiver accu pack, een start box en waterproof Spektrum servo’s en elektronica.

Features:
– The first 1/8-scale petrol kits of their kind
– Dynamite 5.1cc petrol engine
– Authoritative shaft-driven 4WD drivetrain with sealed gear differentials
– Spektrum 7.4 LiPo receiver battery
– Convenient Losi starter box included
– AVC Equipped 2.4GHz Receiver with 2.4GHz DSMR technology
– Spektrum DX2E 2.4 GHz transmitter and waterproof receiver
– Waterproof Spektrum servo and electronics
– Durable 4mm, hard-anodised aluminium chassis
– Tuned to the same 2014 ROAR national champ characteristics
– 16mm shocks for superior handling

 

Meer informatie: www.Horizon Hobbies.com

Reacties zijn gesloten.