Serpent Cobra B 2.2 – 1:8 nitro offroad Buggy 4wd

Het van oorsprong Nederlandse bedrijf Serpent heeft net voor de opening van het nieuwe wedstrijdseizoen een nieuwe uitvoering van hun populaire 1:8 nitro wedstrijd buggy uitgebracht. Zoals het een echt wedstrijd merk betaamd introduceert Serpent als eerste de hoogwaardige wedstrijd versie welke als kit (dus als bouwpakket) wordt geleverd zonder elektronica en motor, maar inclusief hoogwaardige opties en carbon onderdelen. We verwachten dat binnenkort er een RTR (Ready-to-Run) uitvoering en een elektro uitvoering zullen volgen welke gebaseerd zullen zijn op deze nieuwe ‘2.2’ versie.

De Serpent Cobra B 2.2 1:8 nitro buggy is voorzien van enkele nieuwe en geupgrade onderdelen ten opzichte van zijn populaire voorganger; Billy Easton, de Amerikaanse designer van de Cobra buggy, heeft bij deze vernieuwde uitvoering zich vooral gericht op verbetering in de details. Hij heeft gefocust op een iets rustigere achterzijde en iets meer stuur. Hiervoor zijn nieuwe uprights aan de voorzijde ontwikkeld, nu met een wielhoek van 14 graden, een 4mm langer chassis en een iets bredere aluminium rear brace. Verder is er een lange chassis brace aan de achterzijde gemonteerd en nieuwe ‘hard coated’ top caps voor de schokdempers.
Zoals genoemd is het chassis vier millimeter langer gemaakt aan de achterzijde waarvoor er ook een aandrijfas moest worden gemaakt die iets langer is. Opvallend daaraan is dat de aandrijfas aan de achterzijde nu weer dezelfde lengte heeft als de eerste uitvoering van de Cobra buggy.

De nieuwe Serpent Cobra B 2.2 – 1:8 nitro offroad Buggy 4wd zal op zeer korte termijn leverbaar worden via de vakhandel. Helaas is een advies verkoopprijs nog niet bij ons bekend.

Meer informatie: www.Serpent.com/Cobra B2.2

Reacties zijn gesloten.