M-Auto magazine no. 71 is verkrijgbaar

 

M-auto Magazine is een tweemaandelijks magazine speciaal voor de liefhebbers van RC- en Slotauto’s. In M-auto Magazine vind je alles om je hobby nog beter te beleven zoals bijvoorbeeld: Testverslagen, Nieuws, Techniek, Achtergrondinformatie en How-To’s om bijvoorbeeld je auto beter af te stellen of een nieuwe body voor je auto te creëren.

Meer dan een decennium lang is M-auto magazine het toonaangevende tijdschrift voor de Nederlandstalige RC- en slotauto liefhebber. Tegenwoordig heeft M-Auto een actieve website welke perfect aansluit op het magazine.

Op de website van M-Auto Magazine is duidelijke informatie te vinden over de nieuwste en voorgaande uitgaven van het fraaie magazine over modelauto’s, je kan virtueel door de uitgaven bladeren. Ga terug in de tijd en bekijk het M-Auto archief met alle (!) uitgaves in hun digitale versie. De online editie van M-auto magazine is verrijkt en zit boordevol extra functies. Bekijk video’s en meer foto’s, surf vanuit een artikel of een advertentie rechtstreeks naar de productpagina van een importeur of fabrikant.

Het nieuwe M-Auto Magazine mag je eigenlijk niet missen en het blad is verkrijgbaar bij de kiosk, de modelbouw winkels of online op de website van M-Auto voor slechts €5,95 (geen verzendkosten!)

Meer informatie: www.M-Auto.nl

Reacties zijn gesloten.