Vaterra 1972 Chevy C10 Pickup RTR

Vaterra heeft een prachtig RTR model van een verlaagde Chevrolet C10 uit 1972 geintroduceerd, die elke liefhebber van ‘big-block street trucks’ zal aanspreken.

De Vaterra 1972 Chevy C10 Pickup RTR heeft een officiële licentie gekregen van Chevrolet voor de fraaie en gedetaileerde body die op het bekende en populaire V100-S chassis is gemonteerd. Het model wordt RTR (Ready-to-Run/kant-en-klaar gebouwd) geleverd inclusief alle benodigdheden zoals zender en elektronica. Het VS-100-S chassis is in de schaal 1 op 10, heeft vier wielaandrijving door middel van een centrale cardanas en onafhankelijke wielophanging met olie gevulde schokdempers rondom.

Voor het VS-100S chassis zijn diverse aluminium tuning- en hop-up parts  te verkrijgen en je hebt keuze uit vele verschillende wielen en banden omdat er gebruik wordt gemaakt van (de industrie-standaard) 12mm hex voor de wielmontage, waardoor vrijwel alle 1:10 velgen op de markt te monteren zijn.

De Vaterra 1972 Chevy C10 Pickup RTR is leverbaar via de vakhandel en heeft een advies verkoop prijs van US$ 289.99 (ca. € 240.=)

 

 

Specificaties:

  • Versatile V100-S 4WD Chassis
  • Licensed 1972 Chevy C10 Painted Body
  • 5-Spoke Chrome Wheels
  • Waterproof Electronics
  • Lots of Option Parts Available

Meer informatie: www.vaterra.com

Reacties zijn gesloten.