HPI Racing Venture RTR Toyota FJ Cruiser

HPI Racing introduceert een geheel nieuw model voor de liefhebbers van ‘scale crawling’: de Venture RTR Toyota FJ Cruiser. De nieuwe Venture combineert een realistische body replica van de Toyota FJ Cruiser met een metalen chassis en een model getrouwe aandrijving voor een echte offroad ervaring.

De fraaie, complete Toyota FJ Cruiser body wordt geleverd inclusief vele accessoires zoals voor- en achter bumpers, spiegels, roof rack en montage van een reserve wiel op een rek aan de achterzijde.  Onder de body zit een stevig metalen chassis met de (elektro) motor aan de voorzijde. De aandrijving heeft een centrale versnellingsbak en telescopische aandrijfassen naar de voor en achterzijde, waar solide assen worden afgeveerd door oliegevulde schokdempers en een wielophanging welke voorzien is van vele metalen onderdelen.  Het model heeft ‘full-time locked’ differentieels voor maximale tractie van de banden op elke offroad ondergrond.

De auto wordt kant-en-klaar gebouwd, afgesteld geleverd en is Ready-to-Run. De set wordt geleverd inclusief 2.4Ghz zender en ontvanger, krachtige stuurservo en de elektronica is spatwater dicht. De auto is gebouwd volgens de hoge kwaliteitseisen van HPI en hiermee hebben ze een optimale balans bereikt tussen gebruiksvriendelijkheid en prestaties. Het model is binnenkort leverbaar via de vakhandel, een advies verkoop prijs is nog niet bekend gemaakt.

 

 

 

Meer informatie: HPI Racing Venture FaceBook Pagina

Reacties zijn gesloten.