HPI Racing RS4 Sport 3 Hoonicorn RTR

Ken Block. Gymkhana. Hoonicorn. RS4 Sport 3. Super nauwkeurige replica. Dat is eigenlijk alles wat je hoeft te weten over de nieuwe HPI Racing RS4 Sport 3 Hoonicorn RTR . Wat wil je meer weten?

De fantastische en verbazingwekkende 1965 Ford Mustang Hoonicorn RTR is absoluut de ster van de laatste Ken Block Gymkhana video, en HPI Racing heeft een authentieke, schaal 1 op 10 replica versie geïntroduceerd op basis van het beproefde en populaire  4WD RS4 Sport 3 chassis.  De auto is geheel gebouwd, geheel afgesteld inclusief 2,4Ghz zender, waterdichte snelheidsregelaar, waterdichte stuur servo en 2,4Ghz ontvanger. Het enige wat nog apart aangeschaft hoeft te worden is een 7,4Volt LiPo accu. Voor een echte authentieke look is het model voorzien van custom ‘fifteen52 R43’ wielen en perfect nagemaakte Pirelli P Zero banden.

Wanneer de HPI Racing RS4 Sport 3 Hoonicorn RTR leverbaar wordt en wat de advies verkoopprijs zal zijn, is nog niet bekend gemaakt.

Meer informatie: HPI Racing FaceBook pagina

 

Reacties zijn gesloten.