Vaterra Camaro ZL1 – California Highway Patrol

De Vaterra 2012 CHP Camaro ZL1 sport coupe is een hommage aan de bijzondere politie auto die de California Highway Patrol gebruikt; een 585 pk sterke Camaro ZL1 super car.

De Vaterra CHP Camaro ZL1 sportcoupe is een fraaie reproductie van de California Highway Patrol car en wordt RTR (Ready to Run / kant-en-klaar) geleverd inclusief zender, ontvanger en elektronica van Dynamite.

De fraaie 2012 Camaro ZL1 body heeft een officiële licentie van General Motors en is helemaal afgewerkt met onder andere originele CHP logo’s, functionele zwaailichten, zijspiegels, een verlichte bull bar en verchroomde uitlaat tips. Onder de fraaie body zit het V-100S chassis en een krachtige motor en snelheidsregelaar van Dynamite welke, net als de stuurservo en ontvanger, waterdicht zijn. Het model is voorzien van mooie ‘honingraat’ velgen waardoor de realistisch vormgegeven remschijven met remblokken goed te zien zijn.
De optimale combinatie van kracht en elegantie maakt high-speed rijden voor zowel beginners als experts een waar genoegen.

De Vaterra CHP Chevrolet Camaro ZL-1 Politieauto is per direct leverbaar via de vakhandel, de advies verkoopprijs van de Ready-to-Run set is € 325,99.

 

Features:
Knipperende LED Waarschuwing Lichten en Bullbar
Gedetailleerd, officieel gelicenseerde 2012 Camaro ZL1 CHP body
Cardan aangedreven vierwielaandrijving
Low-profile banden op grote wielen
Waterdichte elektronica
Spectrum DX2E afstandsbediening

Technische gegevens:
Artikelnummer: VTR03012i
Fabrikant: Vaterra
Kleur: Zwart met officiële logo’s
Schaal: 1 op 10
Lengte: 371 mm
Breedte: 194 mm
Wielbasis:  256 mm
Onderstel: onafhankelijke wielophanging rondom
Aandrijving: 4WD
Elektro motor: 540-size Brushed
Accu: 1800mAh/7,2Volt Ni-MH 6-Cellen met EC3 Stekker
Lader: 2A Snellader
Schokdempers: Olie gevuld
Kogellagers: Complete aandrijving gelagerd

Meer informatie: www.VaterraRC.com

Reacties zijn gesloten.