Pro-Line PRO-Fusion SC 4×4 Short Course Truck kit

Pro-Line heeft de nieuwe PRO-Fusion SC 4 × 4 Short Course Truck Ready-To-Build-kit geïntroduceerd. Gebaseerd op het PRO-MT 4 × 4-platform en van de grond af ontworpen om extreem en veelzijdig te zijn.

De PRO-Fusion SC 4 × 4 wordt geleverd als een Ready-to-Build-kit, dus deze bouw je  door de meegeleverde gebruiksaanwijzing te volgen.
De body, banden en wielen worden niet mee geleverd, deze  kies je op basis van wat je van plan bent te doen met je truck: Hardcore Bash met 2,8 “Monster Truck-banden op 17 mm 2,8” wielen en een Monster Fusion-carrosserie, of racer met Short Course-banden op 17 mm SC-wielen en een Flo -Tek Fusion body. Vervolgens schilder je gewoon de body met je favoriete kleuren en ga je plezier maken!
De PRO-Fusion SC 4 × 4 wordt geleverd als bouwkit zonder body, banden, wielen, elektronica of  gereedschappen die nodig zijn om de truck te bouwen of te onderhouden.

Meer informatie: ProlineRacing.com

Reacties zijn gesloten.