HPI WR8 FLUX Ford Fiesta ST RX43

HPI Racing heeft de nieuwe WR8 Flux Ken Block Gymkhana Ford Fiesta ST RX43 1 / 8e schaal elektrisch aangedreven RTR rallyauto geïntroduceerd.

De Fiesta ST RX43-racer, met speciale kleur effecten in de lak, speelde de hoofdrol in de video’s Gymkhana 8, Terrakhana en Gymkhana GRiD en is nu door HPI als zeer fraaie replica nagemaakt in de schaal 1 op 8 (485mm lang) met een topsnelheid (zo uit de doos!) van 100 km/u (60Mph).

De replica van de Ken Block Ford Fiesta ST RX43 heeft het bekende WR8 Flux chassis van HPI, wat is gebaseerd op de HPI Bullet RC monster truck, een stevige basis. De auto wordt aangedreven door een brushless motor van 4000KV en een waterdichte snelheidsregelaar geschikt voor een 3S accu-pack (11,1Volt) .
De 4WD  auto is voorzien van sterke differentiëlen met metalen tandwielen en de gehele aandrijving is voorzien van kogellagers. De wielophanging en geometrie met aangepaste schokdemper steunen en oliegevulde schokdempers, met extra dikke stabilisator stangen zorgen voor extra controle samen met  de semi-slick asfaltbanden en Fifteen52 TurboMac-wielen. De HPI Racing WR8 heeft veel onderdelen speciaal ontworpen om de auto te beschermen bij een botsing of impact, zoals veel bodemvrijheid, een skidplate, schuimrubberen voorbumper, schokbreker bescherming, deflectors op het chassis en nog veel meer.

Technische gegevens:
#120036 WR8 FLUX KEN BLOCK GYMKHANA FORD FIESTA ST RX43
1/8th SCALE 4WD ELECTRIC RALLY CAR with 2.4GHz RADIO

SPECIFICATIONS:
Length: 485mm (19″)
Width: 227mm (8.9″)
Height: 172mm (6.7″)
Wheelbase: 300mm (11.8″)
Tire Diameter: 80mm (3.2″)
Drivetrain: Full-Time Shaft 4WD

Meer info: HPIRacing.com

Reacties zijn gesloten.