Volkswagen Type 2 (T1) “Flower Power”

Tamiya introduceert een heel leuke zelf bouwkit van de 1e-generatie (T1) variant van de Volkswagen Type 2 bestelwagen, welke met een heel fraaie,  gespoten en bestickerde, body wordt geleverd.

Het model is gebaseerd op de iconische Volkswagen Type 2 bestelwagen, die in 1950 werd geïntroduceerd en door ging tot 1967. De iconische carrosserie is gekoppeld aan het nieuwe M-05L chassis met achterwielaandrijving voor realistisch rijplezier.

Het M-05L chassis is uitgerust met achterwielaandrijving en heeft een  een optimale balans en laag zwaartepunt. 4-wiel dubbele wishbone-ophanging is uitgerust met 60D radiale banden aan de voorzijde en 60D super grip aan de achterkant. Bovendien biedt het chassis een realistisch en behendig rijgedrag.Model number(s):
47453
Model name:
VW Type 2 (T1) Flower Power

Reacties zijn gesloten.